Mi volt a címe ennek a horrorfilmnek?
Figyelt kérdés
Volt valami horrorfilm, nagyon gagyi, szerintem a 80as évekből, két jelenetre emlékszem csupán... az egyik az, amikor a főszereplő férfi a feleségének satuba szorítja a fejét egy garázsban, és üvölti közben a nő hogy ő nagyon szereti, de egy pillanata múlva újra bezombul... a másik jelenet valami olyasmi hogy a nő ruha nélkül vagy valami nagyon kevés ruhában szaggatottan mozog a kertben elég viccesen:) Ez nem paródia volt, és több része is volt a filmnek, ez azthiszem a második rész volt.. az első részben pedig két csapat harcolt egymással, köztük csontvázak, az ellenségre sajnos megint nem emlékszem. találgatásokat is elfogadok :) köszi2008. nov. 9. 18:24
1/7 anonim válasza:
Véletlenül ebben a filmben a "zombik" nem emberi agyvelőket ettek, vagyis megtámadták az embereket,hogy az agyvelejüket megehessék? Mert talán az lehetett a címe,hogy Az élő holtak visszatérése. De aztán lehet,hogy nagyon messze tippeltem.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, de sajnos nem ez volt az:(
2008. nov. 12. 19:20
3/7 anonim válasza:
A nevét nem tudom a főszereplőnek,de valami rémlik a leírtak alapján. Szóval az a fazon játszhatott a kérdezett filmben,aki az Erdő szellemében alakította a főhőst. Előttem van a film,ahogy a csontvázakkal zajlik a csata meg minden,de a címet nem tudom.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a film címe "Sôtétség serege". Azt hiszem ez már a harmadik része. Remélem tudtam segíteni...ha erre gondoltál egyáltalán...
Udv.
5/7 anonim válasza:
A film pontos címe: Evil dead II (Gonosz halottak 2.) - az előttem szóló tényleg a széria harmadik darabját említette (A sötétség serege).
6/7 A kérdező kommentje:
igen, evil dead:) köszönöm
2009. júl. 22. 17:15
7/7 anonim válasza:
Aaaz a kedvenc filmem!! Annyira gagyi, hogy az már csúcs!!! Meg a Hullajó is fantörpikus!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!