Ajánlanátok valami jó sorozatot?
Ebben a témában az érdeklődési köröm elég széles skálán mozog. Szeretem a szituációs komédia kategóriába sorolt sorozatokat, pl. Két pasi meg egy kicsi, Agymenők, Jim szerint a világ , stb., de most inkább olyat keresnék, ami "folytatásos" sztori.
A legnagyobb kedvenceim: Kemény motorosok, Született feleségek, Hazug csajok társasága, Dexter, The Royal's. Ami nem annyira érdekel, azok a régebbi korokban játszódó történetek, illetve ami már nagyon fantasy kategória. Bármilyen egyéb jöhet.
UUh, a Kemény motorosokat én is nagyon szeretem :D
Ami nekem nagyon bejött, és esetleg neked is tetszhet:
Kártyavár (ha érdekel valamelyest a politika)
Hannibal
Hajsza
Sitcom : parks and recreation
Folytatásos:
Breaking Bad - ezt mindenképp ajánlom.
The OA
Band of Brothers
Everything sucks
Vikings
Homeland (első 2 évad)
Hát én ezeket a sorozatokat nagyon szeretem, és ne higgy azoknak akik szerint nem jók:Lucifer;Dr.Csont;Dr.Hause;NCIS;Castle;Csengett Mylord?; Dokik.
Remélem tudtam segíteni.
"ne higyj azoknak" - engem meggyőzött :) Jobb érv nem is kell.
Bár az Dr. House, nem HAuse. És tényleg jó sorozat nagyon! Ha az első rész tetszik belőle, az összes többi is fog, mert nagyot alakítanak benne mind. Bár 6. évadtól uncsi lett nagyon.
NCIS számomra hiteltelen, de pörgős. Zavaró, ahogy palira vesznek benne minden nézőt. Dr. Csontban legalább jó a humor és emberibbek a karekterek. Ott kevésbé zavar a tudomány kigúnyolása.
Dokik (scrubs) - Best! Tényleg nagyon jó sorozat. Sitcom. Eszelős. Igazi karakterkkel. Nem is tudom, hogy van ennél jobb sitcom.
Bár az összefüggő részekkel nagyon csínyján bánik mindegyik. Érdemes megnézni ezeket, mert valóban jóra sikeredtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!