Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt az eddigi legjobb...

Mi volt az eddigi legjobb film amit láttál?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Oké, hogy olyan választ vártál, mint amit a 9-es válaszoló írt, de láttam több, mint 600 filmet.

Gyerekkorom nagy kedvence a Jurassic Park, ami iránt a mai napig kitart az imádatom, és azon kevesek egyike vagyok, aki mindegyik részt szereti, a tavalyit is már 3x láttam. Az első négyet pedig fejenként több, mint 10x. De ettől függetlenül nagyon szeretem a Zodiákust, mert beszippantja az embert az a hangulat, pláne, hogy igaz történet alapú. Az X-men sorozat mindegyikét szintén imádom, ez is gyerekkorom óta az egyik kedvencem. Kivéve az Apokalipszis, az gyengécske lett.

A Tökéletes trükköt is nagyon szeretem, magával ragadó az egész, végig kíváncsi maradtam, egy pillanatra sem lankadt a figyelmem, egyszerűen zseniális az a film. Titokzatos folyó, Forráskód, Titanic, King Kong, 12 dühös ember, Deja vu, és még sorolhatnám. Képtelen vagyok egyet, de tényleg talán még 10-et is képtelen lennék írni. Mindegyiknek megvan a maga sajátossága, varázsa. Nem lehet őket összehasonlítani, így nem tudnám megmondani, hogy melyiket szeretem jobban. De ha azért írtad ki a kérdést, hogy olyan filmeket nézz, ami másoknak a kedvence, akkor legalább ajánlottam most párat.

2019. febr. 27. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Talán a Terminator 2. és a Mad Max 2.
2019. febr. 27. 13:25
 13/14 anonim ***** válasza:

A Pink Floyd - The Wall című rockoperája az, amitől mindig lúdbőrös leszek és mindig elgondolkodtat. Talán ez lehetne a numero uno.

Életem első, meghatározó horrorfilm élménye az eredeti Poltergeist filmhez köthető, a mai napig szeretem.

A Szenvedélyek viharában, a Frankenstein (1994), Örökkön-örökké filmeket nem tudom megnézni sírás nélkül.

A Pénznyelő, Ami sok az sokk, Nekem 8 filmeket akárhányszor nézem, mindig jót nevetek rajta.

A szakasz, Sólyom végveszélyben bármikor megnézném.

Az összes régi magyar film, amiben Kabos játszik.

De igazából még egy csomó film van, amit hasonlóképpen fel tudnék sorolni. De most csak ennyi jutott eszembe.

2019. febr. 27. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát figyelj nehéz erre válaszolni, ezért engedd meg, hogy csaljak egy kicsit. :)

(A filmek amiket felsorolok a folytatásokkal együtt gondolom)

1. Kill Bill - Hangulatos Tarantino film, elképesztően jó történet, drámai, feszült és szinte tökéletes

2. A Keresztapa - Nagyon átható, katarzist kiváltó film, a valaha készült egyik legnagyobb film

3. Blöff - Elképesztő történetvezetés, vicces, cool film

4. Ponyvaregény - Legmenőbb film, idézhető párbeszédek, csavaros történet

5. Aljas nyolcas/Django - Nem tudok dönteni, két elképesztő hangulatú, modern western

6. Becstelen Brigantyk - Kissé elfogult vagyok Tarantinoval :D, de ez a film végig feszültséget generál, azt menő jelenetekkel oldja fel-felváltva,

7. Tökéletes Trükk - Elképesztően elgondolkodtató, csavaros történet

8. Száll a kakukk fészkére - Egyszerűen egy kiváló film, új és elképesztő élményt nyújt

9. Nem vénnek való vidék - Végig feszült hangulatot teremtő, elképesztő film

10. In Bruges - Egy komoly film, fekete humorral fűszerezve

Pár film amit az emlékek miatt tartok a legjobbnak:

1. Harry Potter

2. Karib Tenger kalózai

3. Gyűrűk Ura

4. Jurassic Park

5. Marvel Bosszúállók univerzumába tartozó filmek

6. Marvel X-men univerzumába tartozó filmek

Pár film ami kimaradt:

Mechanikus narancs, Sebhelyesarcú, A ház amit Jack épített, A tégla, A jó, a rossz és a csúf

2019. márc. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!