Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit vártok a Game of...

Ti mit vártok a Game of thrones 8. évadától?

Figyelt kérdés
Nekem magasak az elvárásaim... De attól félek elrontják a befejezést

2019. febr. 23. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Ugyanezt gondolom.

Nálam hatalmas csalódás lesz, ha Dany és Jon összejönnek, pláne, ha Dany gyereket szül. Ilyen erőltett fan service méltatlan lenne.

Meglepő módon engem jelenleg Jaime és a Greyjoy testvérek története érdekel a legjobban.

2019. febr. 23. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Azt hogy vége legyen végre.
2019. febr. 23. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Ez a kérdés rólad szól. Te egyértelműen várod.

Engem az sem izgat, ha sosem jön ki. A történet így is elég jó volt.

De ezért most le fogtok pontozni, mert nem értesz egyet velem és nem tudod elviselni, hogy másnak van másik véleménye.

2019. febr. 23. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Én vicces Preston Jacobs videókat várok a 8. évadtól. Remélem jó sok baromság lesz benne, mint eddig, hogy legyen hozzá bőven alapanyag.
2019. febr. 23. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
3. A vesémbe látsz. Ezért is lepontoztalak volna, de csak egy piros kezet tudok nyomni és az már azért ment, mert nem tudom elviselni, hogy máshogy gondolkodsz, mint én.
2019. febr. 23. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Mindegy nekem a sorozat, csak Martin kapkodja már magát és adja ki a rohadt következő könyvet.
2019. febr. 23. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a varg vs sárkány témát nem hagyják ki.
2019. febr. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!