Ti mit vártok a Game of thrones 8. évadától?
Figyelt kérdés
Nekem magasak az elvárásaim... De attól félek elrontják a befejezést#sorozat #SO8
2019. febr. 23. 17:17
1/7 anonim válasza:
Ugyanezt gondolom.
Nálam hatalmas csalódás lesz, ha Dany és Jon összejönnek, pláne, ha Dany gyereket szül. Ilyen erőltett fan service méltatlan lenne.
Meglepő módon engem jelenleg Jaime és a Greyjoy testvérek története érdekel a legjobban.
3/7 anonim válasza:
Ez a kérdés rólad szól. Te egyértelműen várod.
Engem az sem izgat, ha sosem jön ki. A történet így is elég jó volt.
De ezért most le fogtok pontozni, mert nem értesz egyet velem és nem tudod elviselni, hogy másnak van másik véleménye.
4/7 anonim válasza:
Én vicces Preston Jacobs videókat várok a 8. évadtól. Remélem jó sok baromság lesz benne, mint eddig, hogy legyen hozzá bőven alapanyag.
5/7 anonim válasza:
3. A vesémbe látsz. Ezért is lepontoztalak volna, de csak egy piros kezet tudok nyomni és az már azért ment, mert nem tudom elviselni, hogy máshogy gondolkodsz, mint én.
6/7 anonim válasza:
Mindegy nekem a sorozat, csak Martin kapkodja már magát és adja ki a rohadt következő könyvet.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a varg vs sárkány témát nem hagyják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!