Valaki tud segíteni (Miraculous)? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nos szóval vannak a fő talizmánok: Katica
Fekete macska
Páva
Róka
Pillangó
Teknős
Méh
A katicán a pillangón és a feketemacskán kívül melyiket használták már?? Mert a teknős azt a második évadban használták azt a részt láttam,de a többit használták/fogják használni majd?
Ha igen akkor esetleg letudnátok írni melyik évad melyik rész! Köszönöm a válaszokat😊!
🐞🐈🐝🐢🦋🦃🦊
2019. febr. 20. 18:52
1/2 anonim válasza:
Róka talizmánt az Alia (nem tudom jól írtam e) használja. A teknősét az Alia barátja használta (sötéttebb bőrű, szemüveges, baseballsapkás fiú). A méh talizmánt pedig a Chloe megtalálja és ő használja (nem neki szánták eredetileg).
Ez mind a 2.évadban volt, a páva talizmán szerintem nem volt még.
2/2 anonim válasza:
A második évad utolsó részében használja a páva talizmánt Nathaniel. (a titkárnő) Ez a talizmán eredetileg Adrien anyukájáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!