Film forgatása?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég azon gondolkodtam, hogy a tanulmányaimat ilyen filmes iskolában kéne folytatnom... Érdekelnek az ezzel kapcsolatos dolgok, és picit érték is hozzájuk. Gondoltam , a legjobb módja hogy kipróbáljam, az hogy forgatunk egy filmet a haverokkal. Felszereltségünk, hát van egy pöpec drónom (4k-s), és van egy kameránk, illetve mikrofonunk, és egy erősebb asztali gép is rendelkezésünkre áll. A történetet én íronám meg, illetve a kamerázást én és a haverom oldjuk meg, a vágást is én. Viszont nincsenek színészek akikkel forgathatnánk. Na most itt 2 dolog jutott eszünkbe, hogy vagy nem lesznek benne emberek (ez érdekes és egyben nagyon nehéz lenne), vagy kell szereznünk némi tapasztalattal rendelkező embert. Az elképzelésem egy 5-15 perces film, aminek valami mély mondnadója lenne. Szerintetek? Vélemény? Ötletek a megvalósításához? Szereplők szerzése? Tanácsok?2019. febr. 19. 14:51
3/4 A kérdező kommentje:
#1-es :D ne viccelj, baromságokra nem vagyok kíváncsi, és ez a kérdés alatti válasz "szekciót" senki se barmolja szét az ökörségekkel (drón szabályzatot beleértve).
#2-es nem, nem is sexfilm, és állatok sem fognak benne szerepelni.
Még elfogadnék pár értelmes kommentet, úgyhogy aki tud, írjon.
2019. febr. 19. 16:03
4/4 anonim válasza:
Én vállalom a színészi szerepet. A suliban is jókat alakítottam anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!