Melyik volt a legbetegebb, legfelfoghatatlanabb mese amit gyerekcsatornán valaha láttatok?
Kíváncsi vagyok a válaszokra, és hogy emlékszik e bárki is arra a bizonyos alkotásra, ami szerintem is a legbetegebb volt valaha:
https://www.youtube.com/watch?v=HzvzSsPjzyY
Nemcsak a gyerekmesék közt, hanem szerintem még a felnőtt rajzfilmek között is talán ez a legelborultabb.
Jaj, a Ren és Stimpy...Én csípem a mai napig, jókat tudok rajta nevetni, feldob, ha rossz a hangulatom.
Beteg volt, persze / na meg azok a naturalisztikus ábrázolások, mikor premier plánban mutatták közelről a fogsort, koszos kezet, stb. :-)/. De valahol mégis egyedi volt.
De nemcsak ez, azért nem volt kismiska a következők sem, akadtak szép számmal hasonlók, mind a Cartoonon, mind a Nickelodeonon. Szóval határozottan NEM ez a legbetegebb mese. Vagyis mit mese, azért, mert valami animációs film, az még nem feltétlen mese! Sokszor inkább felnőtteknek szól!
Itt van még néhány:
Boci és Pipi / szörnyűek voltak a rajzok, a sztorik és a felsőtest nélküli "szüleik"/
Én vagyok Menyus / alkotók, stílus ugyanaz /
Chowder / gyagya volt, de végül is vicces /
Macseb / elmebeteg, aki ezt kiagyalta /
Kifordított fiú /atyagatya!:-)
Jaj, a szörnyek! / még valahol aranyos is volt /
Nagyfater bátyó / uhhh /
Ami számomra még egy totálisan abszurd, agyament sorozat volt, az a Pindúr Pandúrok...sosem tudtam, kiknek szánták igazából.
Elég későn/korán sugározták, 23-04 óra között valamikor, legalábbis amíg angolul ment.
Lehet, hogy undoritóak voltak, de én szerencsésebbnek érzem magam, hogy még éppen láttam ezeket. A mai generáció rajzfilmjei rendkívül ingerszegények.
13.
2 Buta kutyában a legdurvább jelenet számomra gyerekként az volt, amikor Piroska nagyanyja kinéz a farkas szájából meg hajat mos a gyomrában... Íh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!