Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt a legbetegebb,...

Melyik volt a legbetegebb, legfelfoghatatlanabb mese amit gyerekcsatornán valaha láttatok?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a válaszokra, és hogy emlékszik e bárki is arra a bizonyos alkotásra, ami szerintem is a legbetegebb volt valaha:

https://www.youtube.com/watch?v=HzvzSsPjzyY

Nemcsak a gyerekmesék közt, hanem szerintem még a felnőtt rajzfilmek között is talán ez a legelborultabb.

2019. febr. 14. 14:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát amikor 7-8 éves voltam akkor a Cartoon Networkon ment 2 olyan rajzfilm amit még a mai napig is betegnek tartok. Az egyik az a Bátor a gyáva kutya volt a másiknak meg asszem az volt a címe hogy Nyomi szerencsétlen utazásai.
2019. febr. 17. 03:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, a Ren és Stimpy...Én csípem a mai napig, jókat tudok rajta nevetni, feldob, ha rossz a hangulatom.

Beteg volt, persze / na meg azok a naturalisztikus ábrázolások, mikor premier plánban mutatták közelről a fogsort, koszos kezet, stb. :-)/. De valahol mégis egyedi volt.

De nemcsak ez, azért nem volt kismiska a következők sem, akadtak szép számmal hasonlók, mind a Cartoonon, mind a Nickelodeonon. Szóval határozottan NEM ez a legbetegebb mese. Vagyis mit mese, azért, mert valami animációs film, az még nem feltétlen mese! Sokszor inkább felnőtteknek szól!

Itt van még néhány:

Boci és Pipi / szörnyűek voltak a rajzok, a sztorik és a felsőtest nélküli "szüleik"/

Én vagyok Menyus / alkotók, stílus ugyanaz /

Chowder / gyagya volt, de végül is vicces /

Macseb / elmebeteg, aki ezt kiagyalta /

Kifordított fiú /atyagatya!:-)

Jaj, a szörnyek! / még valahol aranyos is volt /

Nagyfater bátyó / uhhh /

Ami számomra még egy totálisan abszurd, agyament sorozat volt, az a Pindúr Pandúrok...sosem tudtam, kiknek szánták igazából.

2019. febr. 17. 17:06
 13/20 A kérdező kommentje:
Én a boci és pipitől konkrétan rosszul voltam. Nehéz ezt elmagyarázni, de rendkívül nyomasztott. Főleg a két felső test nélküli "szülő". Hozzá tartozik hogy én angol szinkronnal néztem, és elborult volt az a szinkron, számomra földöntúli, és ez csak tovább erősítette a nyomasztó hangulatot. De ilyen volt a Two Stupit Dog is. Önmagában nem félelmetes mese, de azok a rajzok, az a gusztustalanság (wc-ből ittak, stb), az a borzalmas piroska karakter, meg az egyik kutya sátáni dörmögő hangja, néha a hideg rázott tőle.
2019. febr. 17. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja, azt a Two Stupid Dog címűt kihagytam a felsorolásból...számomra is egy borzalom volt, értelme semmi, rusnya rajzokkal. Hasonló, mint a Beavis And Butthead, ami anno a Music Tv-n ment, csak a 2 srác helyett itt 2 kutya agyatlankodott. Mondjuk a Beavis és Buttheadet minden idiótasága ellenére valamiért mégis bírtam.../de az abszolút nem gyerekeknek készült /.
2019. febr. 18. 20:01
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk a CN ilyen betegebb rajzfilm soro
2019. febr. 18. 20:21
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk a CN ilyen betegebb rajzfilm sorozatait ha jól emlészem, akkor elé
2019. febr. 18. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Elég későn/korán sugározták, 23-04 óra között valamikor, legalábbis amíg angolul ment.

Lehet, hogy undoritóak voltak, de én szerencsésebbnek érzem magam, hogy még éppen láttam ezeket. A mai generáció rajzfilmjei rendkívül ingerszegények.

2019. febr. 18. 20:24
 18/20 anonim ***** válasza:

13.

2 Buta kutyában a legdurvább jelenet számomra gyerekként az volt, amikor Piroska nagyanyja kinéz a farkas szájából meg hajat mos a gyomrában... Íh.

2022. júl. 5. 20:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Fura, hogy Rocko modern világát még nem írta senki :D
2022. júl. 7. 06:46
 20/20 vyrob ***** válasza:
Nyomi És a Ren és Stimpy az első helyen természetesen :) A legbetegebb a Ren és Stimpy a harmadik legundorítobb volt a Ragyások (görcsök) A brothers ground ez volt olyan undoritó és beteg mint a Ren és Stimpy csak a Ren és Stimpytől még pszichotikus őrületet is folyton kaptál Rennek hála ami a ragyásokon is túltett
2024. márc. 1. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!