A Silent Hill c. film vegen mi tortenik? Mert mar ladtam vagy 10x de nem ertem meg most sem.
Hát én valahogy úgy fogtam fel, hogy amikor az anya mondja a kislánynak, hogy ne nyissa ki a szemét és az mégis kinyitja, akkor a kislány meghal és az anya is ( bár ő nemtudom, hogy hogyan). A lényeg az, hogy mindketten meghalnak Silent Hillben és már csak a kísértetük tér haza és a pasi azért nem látja őket és ugye ők sem látják a pasit.
Aztán lehet, hogy nem így van, de nekem így sikerült felfognom xD.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
ez az én kérdésem :D és is pont ezt nem értem de segítettek a válaszok :D
Szerintem nem halltak meg, csak mivel a nőnek oka volt odamennie, Alessa elvezette őt oda, ahova csak akarta. Az átok tehát így most rájuk öszpontosult.
Viszont a pasi csak úgy "betévedt" rá nem irányult.
Szerintem a végén mikro sheron kinyitja a szemét, alessa gonosz démonja belé költözik, és az átkot magával viszik a külvilágba, viszont az apa nincs benne az átokban, tehát.... gyakorlatilag tényleg különböző dimenzióban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!