Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Silent Hill c. film vegen...

A Silent Hill c. film vegen mi tortenik? Mert mar ladtam vagy 10x de nem ertem meg most sem.

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Hát én valahogy úgy fogtam fel, hogy amikor az anya mondja a kislánynak, hogy ne nyissa ki a szemét és az mégis kinyitja, akkor a kislány meghal és az anya is ( bár ő nemtudom, hogy hogyan). A lényeg az, hogy mindketten meghalnak Silent Hillben és már csak a kísértetük tér haza és a pasi azért nem látja őket és ugye ők sem látják a pasit.

Aztán lehet, hogy nem így van, de nekem így sikerült felfognom xD.

2010. júl. 1. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..

ez az én kérdésem :D és is pont ezt nem értem de segítettek a válaszok :D

2010. okt. 18. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok. megnéztem és azt gondolom, hogy már silent hillben egy másik dimenzióban vannak, érzik egymást a férjjel, de nem látják. mert amikor a férj odamegy akkor süt a nap, és ugye érzi Rose parfümjét. viszont amikor a nőt mutatják, akkor hamu esik az égből, minden szürke, ködös. szerintem még silent hillben meghaltak.
2010. dec. 20. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem halltak meg, csak mivel a nőnek oka volt odamennie, Alessa elvezette őt oda, ahova csak akarta. Az átok tehát így most rájuk öszpontosult.

Viszont a pasi csak úgy "betévedt" rá nem irányult.

Szerintem a végén mikro sheron kinyitja a szemét, alessa gonosz démonja belé költözik, és az átkot magával viszik a külvilágba, viszont az apa nincs benne az átokban, tehát.... gyakorlatilag tényleg különböző dimenzióban vannak.

2011. máj. 8. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is meghalt mind a három szereplő még a városba érkezéskor (Rose, Sharon és a rendőrnő is), és a végén már csak a kísértetük tér haza, egy másik "dimenzióban".
2012. dec. 30. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!