Trónok Harca egész végig ilyen rossz lesz?
Figyelt kérdés
Most tartok a második évad második részénél. Eddig nagyon rossznak néz ki. Gondoltam, hogyha ilyen felkapott jó is. De eddig nagyon rossz szerintem. Később majd jobb lesz?2019. febr. 8. 19:56
11/11 anonim válasza:
Éppen én is a 2. évad elején tartok. Csak azért kezdtem el nézni, mert legjobb lány-barátom nagyon rajong érte. Igazából nem szeretem a középkori háborúkat, valami mégis megfog benne és úgyszólván idegesítően leszögez. Mármint az idegesít, hogy kivel mi lesz. De alapvetően én sem tartom sokra, nagy értelmet nem találok benne, és szerintem ez ugyanígy marad a végére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!