Lehet-e tudni, hogy Thrawn és Ezra Bridger története mikor lesz megírva?
"A Rebels végén is azt vártam hogy nagy vérontás lesz, hullanak majd mint a legyek Zebbel, Rex-szel, Ahsokával stb. együtt, aztán végül a 3-ból 1 klón halt meg, az is nagy hősies önfeláldozás közepette, mindenki más megmaradt, pedig senkinek az életútját nem tudjuk követni ezután."
Attól még, hogy te tájékozatlan vagy, még nem lesz igaz az, hogy senkinek az életútját nem tudjuk követni ezután. Merthogy az igazság az, hogy tudjuk, már jópár karakter története folytatódott
Nekem nem azzal van a bajom hogy nem hal meg az összes karakter, félreértés ne essék. Nem vagyok valami vérszomjas vadállat aki annak örül ha mindig minden szereplőt kinyírnak. Engem az zavar hogy nincs lezárva a történetük.
Az Ébredő Erőben is konkrétan Solon kívül egy fontos karakter sem halt meg, mégsem volt gond mert vitték később tovább a történetüket. A Rebelsben viszont behoztak egy csomó karaktert, akiknek egynek sem fogjuk megtudni a sorsát mert nem tudtak velük mit kezdeni, a sorozatot elkaszálták. Erre mondtam hogy akkor inkább ölték volna meg őket mert akkor nem marad kérdőjel, de azt nem merték meglépni, így meg marad egy csomó karakter akikkel sose tudjuk meg mi lett. Nem egy, nem két szereplőről van szó, hanem több tucatról.
"A Rebelsben viszont behoztak egy csomó karaktert, akiknek egynek sem fogjuk megtudni a sorsát mert nem tudtak velük mit kezdeni, a sorozatot elkaszálták."
Még mindig tájékozatlan vagy és valótlanságokat beszélsz. A Rebelst senki sem kaszálta el, ennyi évadosra volt tervezve. Tudod, eleve be volt határolva a korszak, amit feldolgoz. A sorozat rendes lezárást kapott, van neki eleje, közepe és vége. Nem úgy mint a The Clone Wars, na ami azzal történt, az valóban kasza volt (most tekintsünk el attól, hogy 4 év után kap egy rendes lezáró évadot)
A főbb karakterek közül Thrawn, Ezra, Sabine, Ahsoka és Hera története maradt lezáratlan, közülük Heráé már folytatódott is egyébként a Resistance-ben. A másik 4 is biztosan sorra kerül majd valamikor. Még a TCW-ben ösz-visz 4(!) epizódban szereplő Saw Gerrera története is be lett többek között fejezve később, pedig a TCW tényleg el lett kaszálva. Majd pont 4 olyan karakter, akik nála sokkal fontosabb, nyitva lenne örökre hagyva... Aha, persze.
Tájékozódj kicsit, mielőtt bármilyen témában hozzászólsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!