Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Erika Eleniak szerepelt egy...

Erika Eleniak szerepelt egy filmben, viszont nincs a Wikipédián és máshol sem találom. Valaki felismeri?

Figyelt kérdés

Egy nagy, talán ügyvédi cégnél dolgozott mint titkárnő, ahol a főnökével egymásba szerettek. Főnöke emiatt elhagyta családját, akkori feleségét és gyerekeit. Majd feleségül vette a titkárnőt. Ex neje nem bírta feldolgozni ezt, és sok dühös és reményvesztett cselekedete után, éjjel elment a férje házába, nézte ahogy alszanak új nejével, aztán amikor felébredtek lelőtte mind a kettőt.

Esetleg valaki nem emlékszik a címére?

Köszi

#titkárnő #férjhezmenés #Erika Eleniak #féltékeny feleség
2019. febr. 8. 05:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Van egy Halálos lecke című filmje, ami hasonló háromszögről szól. A Halál pillanata című filmben meg hozzámegy egy gazdag pasihoz és annak a lánya köp bele a levesükbe.

Ennyit találtam. Ez az IMDb listájáról van.

2019. febr. 8. 06:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, ezeket már én is átnéztem, de sajna nincs fent sehol. Nem is értem miért. Ráadásul sem az évre, sem más színész nevére nem emlékszem. Eleniak fiatal volt, rövid szőke hajjal. A férj jó vágású, magas homlokú, ölt}önyös fazon. Az ex nej, pedig 40+-os, szintén szőke, vékony nő, keskeny arccal. 2 gyerek volt a családban. Az esküvő napján egy barátnője vigyázott az exre, hogy ne csináljon hülyeséget.

Volt olyan is, hogy a férje ruháival várta az udvaron haza, mikor megérkezett, lelocsolta benzinnel, vagy gyújtóssal és meg gyújtotta.

2019. febr. 8. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!