Erika Eleniak szerepelt egy filmben, viszont nincs a Wikipédián és máshol sem találom. Valaki felismeri?
Egy nagy, talán ügyvédi cégnél dolgozott mint titkárnő, ahol a főnökével egymásba szerettek. Főnöke emiatt elhagyta családját, akkori feleségét és gyerekeit. Majd feleségül vette a titkárnőt. Ex neje nem bírta feldolgozni ezt, és sok dühös és reményvesztett cselekedete után, éjjel elment a férje házába, nézte ahogy alszanak új nejével, aztán amikor felébredtek lelőtte mind a kettőt.
Esetleg valaki nem emlékszik a címére?
Köszi
Van egy Halálos lecke című filmje, ami hasonló háromszögről szól. A Halál pillanata című filmben meg hozzámegy egy gazdag pasihoz és annak a lánya köp bele a levesükbe.
Ennyit találtam. Ez az IMDb listájáról van.
Köszi, ezeket már én is átnéztem, de sajna nincs fent sehol. Nem is értem miért. Ráadásul sem az évre, sem más színész nevére nem emlékszem. Eleniak fiatal volt, rövid szőke hajjal. A férj jó vágású, magas homlokú, ölt}önyös fazon. Az ex nej, pedig 40+-os, szintén szőke, vékony nő, keskeny arccal. 2 gyerek volt a családban. Az esküvő napján egy barátnője vigyázott az exre, hogy ne csináljon hülyeséget.
Volt olyan is, hogy a férje ruháival várta az udvaron haza, mikor megérkezett, lelocsolta benzinnel, vagy gyújtóssal és meg gyújtotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!