Van forgatókönyv, film ötletetek?

Robert Rodriguez írta a Stáb nélküli lázadó c. könyvében, hogy ha filmötlet kell, akkor nézz körül a környezetedben, és készíts filmet arról. Van egy kutyád? Készíts filmet a kutyádról.
Gondolkozz el olyan dolgokon, amik érdekelnek, vagy foglalkoztatnak. Én így készítettem egy 40+60 perces filmet az amerikai képregényekről, amiket moziban is bemutattak (filmszemle infóblokkjában).

Forgass filmet arról, hogy a kedves öreg néni szomszédod valójában sorozatgyilkos, de csak azokat öli meg, akik tojást mennek venni hozzá.
Behívja a konyhába őket, és arzénos pálinkával megöli őket, utána ásóval feldarabolja és megfőzi őket a malacoknak.
A kertben a ganyécsomó mellett pedig emberi csonthalom áll.
Sőt, lehet ezt én csinálom meg, annyira tetszik... :-D

Csinálj filmet a csillagharcosokal.Xd
Csináljatok mondjuk horrort.
az király lenne És hozzávágtok effekteket..

az első válaszoló vagyok:
Magyarországon nem fogsz tudni meggazdagodni filmezésből. Tudom, mert én sem gazdagodtam meg. Vágó vagyok, néha operatőr, és kicsit értek az effektekhez is, dolgoztam játék- és tévéfilmekben, tévéműsorokban, terveztem DVD-menüket, stb... szóval nem most kezdtem, dolgozom már pár éve. Ezzel együtt mégsem tudtam betörni az "elitbe", bár az is igaz, hogy nem is akarok, tekintve, hogy az egész filmes-videós szakma dilettáns idiótákból áll, sajnos. (na jó, olyan 95%-os arányban)
Magyarország média-világa ilyen, sajnálatos módon, és ez még hosszú ideig nem fog változni. Ha komolyan akarsz filmmel foglalkozni, azt sztem csak külföldön fog menni, ahol egyrészt valóban profi, normális körülmények vannak (a hazaiakhoz képest mindenképp, noha nyilván ott sem fenékig tejfel minden), és nem utolsósorban rendesen meg is fizetik a munkát.

Gondolkodom, ha eszembe jut valami, megírom.
Rasszizmus: Amerikai História X, Romper Stomper.
Ha még nem láttad ezeket, nézd meg inspirációnak addig! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!