Mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
Nagyon régen láttam egy filmet... Egy fiatalabb srác az utat járja és tankoláskor egy kártyát (betűt) lehet szerezni. A kártyákból valami szót, vagy mondatot kell kirakni, így egy nagyobb nyereményhez lehet jutni. A srácnak már csak egy betű hiányzik a nyereményhez, ezért mindent bejár (és tankol), de a film végén kiderül, hogy az egész egy kamu és a hiányzó kártya nem létezik, így senki sem tud nyerni... Szerintem 1985-1995 közötti lehet a film, én is a kilencvenes évek végén láttam.2019. febr. 2. 16:43
1/3 anonim válasza:
Száguldás a milliókért (Motorama, 1991)
2/3 A kérdező kommentje:
Úúúú... Ez az! Köszi! Kár, hogy nem tudom letölteni sehonnan :(
2019. febr. 2. 18:41
3/3 anonim válasza:
Szia. én is pont kutakodtam már egy jó ideje, de tényleg sehol sem találni meg még angolul sem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!