Van olyan ember aki nem szereti a star wars-ot?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 18:08
11/17 anonim válasza:
Biztos van, de én NEM tartozom közéjük!
12/17 anonim válasza:
Van, de az szerintem tudatlan egy ember!
13/17 anonim válasza:
A Birodalom Visszavág kivételével az összes film szerintem legalábbis illúzióromboló(célzásképtelen birodalmi rohamosztagosok, félisten erő-használók). A különböző kiadások nyomán alakuló Star Wars univerzum,. mint azt több portál is összegyűjtötte, igencsak izgalmas, és teljes mértékben érthető.
14/17 anonim válasza:
Lehetséges, hogy van, de az valamilyen szinten szellemileg fogyatékos... :)
15/17 anonim válasza:
Az igen...ti aztán tudatjátok, hogy ki ember és ki nem -.-
Jézusom...én még egy részt sem láttam, de nem is annyira érdekel. Akkor ezek szerinte a több 100 éve élt emberek sem voltam igazi emberek? xD
16/17 jazzbass270 válasza:
Hehe hogy fikázzák a fanok (sok téveszmés) azokat akik nem szeretik :) én is rühellem negyed óránál tovább nem tudom nézni mert tikkelek mi ez az über baromság ..de izlések és pofonok ...nálam hasonló kategória a japán elmebaj rajzfilmek is .. kifejezetten idegesít
17/17 anonim válasza:
Kifejezetten idegesítő számomra föleg a hangefektek tyu tyu tyu , piu piu , tutututu (zene) , kardozás dz dsz dsz , pjom pjom , tyu tyu piu piu . Kb mint valami hülye mese gyerekeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!