Tudtok olyan filmet ami nagyon kemény?
Figyelt kérdés
Olyan filmre gondolok ami akár depressziót is tud okozni. Valaki mondta, hogy van vakami magyon kemény film de nem mondja el a címét.2019. jan. 30. 11:03
1/10 anonim válasza:
Tudok egyet, de azt még nem mutatták be hivatalosan. Mert amúgy még nincs kész teljesen. A forgatókönyv sem. Igazából ki kellene találni, hogy mi legyen benne. Valami jó téma kellene, meg aki megcsinálja.
2/10 anonim válasza:
Bennem a Faun labirintusa hagyott elég depresszív élményeket.
3/10 anonim válasza:
Szerintem a "Trónok harca" egyes epizódjai is elég kemény.
4/10 anonim válasza:
Rekviem egy álomért, Oldboy, Millió dolláros bébi, Egy kosaras naplója, Amerikai história X
6/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül depit vált ki, de erős, érzelmes filmek:
La haine (1995) A gyűlölet
Incendies (2010) Felperzselt föld
<OFF>
Kis trollkodás: ha fideszesekkel megnézed közösen a Welcome (2009) c. filmet ott is lesz nagy depi :)
<ON>
Ha gorr kell, akkor ott van a Solo, meg a Cannibal holo és a Visszafordíthatatlan.
Továbbá, ha már OldBoi felkerült a listára, akkor:
Room (2015)
A Clockwork Orange (1971)
Apocalypto
Falling Down (1993) Összeomlás
Black Snake Moan (2006)
Teströl és lélekröl (2017)
Ötödik Pecsét
7/10 anonim válasza:
Salo (nem solo, kijavította a gép)
8/10 anonim válasza:
Előttem is említették, a Rekviem egy álomért-nál depresszívebb filmet én nem igazán tudnék mondani.
Hasonlóan nem lesz jobb kedved még A vadászat (2012), Fogságban (2013), vagy az anyám! (2017) megnézése után sem.
9/10 anonim válasza:
Coraline és a titkos ajtó. És tegyük hozzá hogy rajzfilm, amitől még egy fokkal betegebb lesz az amúgy is beteg film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!