Ha három Marvel karaktert választhatnál, hogy harcoljanak Thanossal, ki lenne ez a három?
Persze itt olyanra gondolok, akik amúgy is ellene vannak. Tudom, hogy a Bosszúállók együtt a legjobbak, kiegészítik egymást, de ez csak egy elméleti kérdés. Kik menjenek Thanos ellen?
Most csak a filmekről van szó, nem képregényekről
Én választásom:
Thor
Vasember
Doctor Stange
Marvel kapitány hol a legerősebb bosszúálló? Ki mondta ezt? Starkkal és Hadigéppel egy szint, a fele csapatnál lehet hogy jobb (Özvegynél, Sólyomnál, Clintnél, Buckynál meg a galaxis őrzőinél tuti), ellenben simán alázná Thor, Strange, Scarlet Witch... Agybajt kapok már ettől a marvel akpitány ajnározástól, nekem is tetszik a csaj de attól még semmi extra mint szereplő. Azért van mert 1. nő, 2. szép nő, 3. kellett valaki utánpótlás mert eléggé foghíjas lett a csapat és azok is full depisek többségében. (Steve sír, Tony haldoklik, Thor depressziós, Barton család nélkül, Hangya nanovilágban ragadt...
Akit én megnéznék az a Hangya. Azt írták, elég lenne egymaga is, ha sikerül bemásznia Thanos alsógatyájába, majd a végbelébe, és ott visszanőni eredeti méretre. Az egy érdekes befejezés lenne. Én látom benne a potenciált.
Thor
Dr. Strange
Marvel Kapitány
de megnéznék egy Loki, Dr. Strange, Vasember triót is
21es, igazán tetszik az ötleted :D valószínűleg hamarabb vége lenne Thanosnak, csak szegény Hangya nem járna jól.
Hmm 22es válaszoló, Lokit én is megnézném, így jobban belegondolva Lokinak is lehetne esélye, csak akkor a teljes erejét kellene használnia, nem csak egy tőrt
Doctor Strange
Wanda Maximoff
Thor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!