Egy régi kutyás mesét keresek, mi lehet a címe?
Sajnos nem sokra emlékszem, mert nagyon kicsi voltam mikor láttam, még kazettán volt meg bátyámnak. Azthiszem egy barna kutyus volt benne, akit egy kislány rejtegetett(?). Az rémlik még hogy nagyon jóban voltak, a kislány adott a kutyának a fagyijából és (talán) szánhúzóverseny is volt benne, és a kutya kimentett valakit a vízből.
Egyáltalán nem emlékszem többre sajnos (az is lehet hogy nem mese volt, hanem film)
Aki esetleg ennyiből meg tudja mondani a címét, annak örök hála, előre is nagyon köszönöm :)
Ha még a kazettás videókorszakból való, akkor lehet, hogy a Benji valamelyik része...
Köszönöm a válaszokat, de sajnos egyiksem :(
Bár ne csak halvány emlékeim lennének róla :/
A cimere en sem emlekszem de viszont a tortenetre nagyon reszletesen mert ez volt a kedvenc mesem
Egy apukanak voltak gyermekei, azthiszem 4 de lehet tevedek. Es talan a legkisebb egy szoke kislany volt es o lesz a tortenet foszereploje. Anyagi gondokkal kuzdenek es az apuka talal egy jo allaslehetoseget ehhez viszont egy idore a gyerekeknek kulonbozo csaladtagjaikhoz kellett koltozniuk. Es ez a szoke kislany az egyik ikyen maximalista szigoru csaladtagjahoz kerult. Ennek a nonek volt egy kenyes agyonkozmetikazott elokelo feher kutyaja akinek lettek kolykei azok is ilyen nagyon szepen apolt kutyusok. Es ez a barna keverek kiskutya valahogy betevedt az o hazukba(nemtudom hova talan pincebe de fogalmam nincs) es a kislany megtalalta a kutyust es sokaig rejtegette, de egy ido utan mar hiaba. Es ezt a kutyat megtarthatta es a szep kutyak koze lett berakva hogy majd azoknak az anyja elfogadja es ilyen tok bunko volt vele mindenki meg o volt a nyomi kutya. Es ezek a kutxak belettek tanitva es teadelutannal vittek a fejukon talcan a teat stb es ez a kis barna kutyus ehhez béna volt, de egy ido utan belejott o is. Huzta gordeszkaval nagyon sokat a kislanyt, a kislany hajaba mindig masni volt meg giccses ruhakba kellett oltoznie ha a rokonanak latogatoi jottek, meg o is teat szolgalt fel. Es innentol kezdve a szanhuzoversenyes resz az szerintem stimmel.
Remelem valakinek felelevenedik legalabb a kislany vagy kutya neve mert mostmar enis megszeretnem ujra nezni (Ezt egy lany irta nekem, errol szol a tortenet reszletesebben de a cimet sajnos o se tudja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!