Hogyan lehetne rangsorolni az alábbi (film) sorozatok szereplőit erősségük alapján?
Melyik gárda nyerne?
-Star Wars
-Trónok harca
-Bosszúállók
-Igazság Ligája
-Gyűrűk ura
-Harry Potter
-Star Trek
szerintem a hp nyerne.
a könyvben eléggé kicsinyesen,sőt sokszor kispolgáriasan vannak ábrázolva a varázslók,pedig félisteni hatalom birtokosai.
e miatt gyakorlatilag ellentmondás az is benne,hogy egyáltalán dolgoznak,mert annyi lenne az egész,hogy invító pénz.
Nagyon érdekes kérdés, nyilván nehéz egy rangsort felállítani. Nos, mivel a szereplőket kérdezed, ezért a kérdést úgy értelmezem, hogy pl. űrhajók, Halálcsillag, stb. nem számítanak, csak a szereplők velük született vagy szerzett ereje, tudása, hatalma, plusz mindenkinek a saját fegyvere (fénykard, kard, Vihartörő, páncél, varázspálca, kütyük, stb.).
1. nyilván a Gyűrűk Ura, mivel a valák, Morgoth, Sauron a gyűrűvel, a maiák baromi erősek.
2. a Bosszúállók és az Igazság Ligája. Nagyon különböző karakterek, de vannak köztük különösen erősek (Superman, Thor, Doctor Strange). Változatosak a képességeik, és nagy erősségük a csapatmunka, szerintem csapatban le tudják nyomni a jediket/sitheket, a HP varázslóit vagy a Másokat. A két csapat közül a Bosszúállókat tenném előrébb, hiába a másik csapatban lévő Superman.
3. a Star Wars és a HP holtversenye, ezekben a karakterek elég sok és változatos dologra képesek és vannak nagyon erősek is köztük (Darth Sidious, Anakin/Vader, Obi Wan, Dumbledore, Voldemort, Grindelwald). A kettő közül nem tudom, melyik univerzum szereplői az erősebbek, mert a varázslók még több dolgot tudnak a pálcájukkal csinálni, mint mondjuk a jedik, azonban sok varázsló elég béna, az erősebbek pedig talán legyőzhetőek pl. több jedi által. Mondjuk ha Voldemort horcruxait nem pusztítják el, akkor őt nem lehet megölni, így ő "talpon maradna".
4. Trónok harca és Star Trek. A szereplők többsége sima halandó ember, nincs számottevő erejük. Erősebb karakterek a Mások, a sárkányok (ha szereplőknek tekintjük őket), a másiknál pedig talán a Domínium és a Borg tekinthető ilyennek. Ugyanakkor, ott van pl. Q is, miatta akár sokkal előrébb is végezhet a Star Trek.
A lista nyilván az én véleményemet tükrözi. Star Wars esetében a mozifilmeket és az animációs sorozatokat, Trónok harcánál és Harry Potternél a könyveket, Bosszúállók és Igazság Ligája esetében a filmeket, Gyűrűk Uránál a könyveket és a filmeket (kivéve Hobbit filmek), Star Treknél a sorozatokat és a filmeket (kivéve 3 legújabb film) vettem figyelembe.
A legerősebb gárdát kihagytad: Watchmen!!!
természetesen Dr. Manhattan miatt....
1 csettintés lenne neki az egész lista, amit leírtál... Ja és ha valahogy mégiscsak megsemmisítenék, újraépítené magát az univerzumból...
szóóóóóval..... :///
:D
5-ös
Még annyival kiegészíteném, hogyha a Star Warsban a legendákat is figyelembe vesszük, ők nyernének.
Például Darth Nihilius mår önmagában nagyon erős, a gyűrűk urás karakterek kivételével mindenkit elintézhetne egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!