Ez milyen Démonok között folytatás lenne?
Figyelt kérdés
Annabelle átállhatna a jó oldalra és megnézhetnénk Annabelle és Valak összecsapását, aminek a végén Annabelle győzne és elnyerné a lelki békét.2019. jan. 24. 18:08
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem lenne jó ha egy új démonok között filmben Annabelle át állna a jó oldalra (nem rosszból írom). Bár Annabelle és Valak egy filmben biztos hogy rám hozná a frászt. (Amúgy idén lessz a mozikban az Annabelle 3)
3/6 anonim válasza:
De kedves tőled hogy...medveled Annabelle-t?
Én nem néztem horror filmet,soha ,de Annabelle-t már láttam
Üdv.:Boda Annabella
4/6 anonim válasza:
Leülnének egy sör mellé, és Valak azt mondaná Annabelle-nek:
"Ne legyél már ilyen rútpofájú, mert miattad beszélnek hülyeséget rólam. Hagy abba, az égőzést :)"
Mire Annabelle
"Mert ha nem...?"
Valak válasza.
" Mert ha nem, megfelezem a kis műanyag popódat, egy lóf..al, utána pedig kiváglak az űrbe."
Annabelle válasza
"Persze.."
Vágás. A következő kép, hogy Annabelle az ürben repül, hitetlenkedő arckifelyezéssel, és felezett popóval.
Persze csak a te téves képzeted szerint, mert Annabelle is Démon volt, nem pedig egy emberi szellem, aki itt ragadt. Legalábbis, a film készítőinek koncepciója szerint.
5/6 anonim válasza:
Aztaaa.., ez de baki. Természetesen "arckifejezéssel"
6/6 anonim válasza:
Valak "meghalt" elpusztult a démonok között 2ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!