A fiú meghal de valamiért nem temetik el és visszafog térni az életbe ha valamit megcsinalt azt hiszem a szellemvilagban és van benne egy csaj aki amugy szereti a fiut es a fiu meglatogatja a csajt a szobájában szellemként ahol a csaj róla álmodik és sír a fiú meg meglepődik h sír utána és azt hiszem h majd ez a csaj is segiteni fog a feltámadásában de bben nem vagyok olyan biztos benne
2019. jan. 19. 16:40
1/10 anonim válasza:
Háát..nem teljesen ez a sztorija amire gondolok, de nekem a Kimi no na wa ugrik be..imádtam minden percét. :)
2019. jan. 19. 16:53
2/10 anonim válasza:
Yuu Yuu Hakusho
Valószínűleg mert azon kívül nem láttál sok mást. A leírás még csak nem is hasonlít rá.
2019. jan. 19. 17:09
3/10 anonim válasza:
Láttam szerintem több százat..:) köztük a Yuyu Hakushot is. Csak lehet kicsit régebben, mint te. Az ember memóriája kopik..amit írtam nemrég néztem újra. És ha nem.látsz hasonlóságot, az a te bajod. :*
2019. jan. 19. 17:14
4/10 anonim válasza:
Mellesleg megkérdezhetem, hogy miért kell arrogánsnak lenni? Bakker itt a válaszolók 90%a bunkó.. valamit valaki nem jól tud, egyből leoltják..ahelyett, hogy simán beírná azt, amit ő gondol. Én soha nem oltok be senkit, ha valamit rosszul tud. Elrontja az egész oldal lényegét.
2019. jan. 19. 17:17
5/10 anonim válasza:
Képzelem, mennyi lehet az a több száz. A leírás sötétben hátulról hunyorítva sem hasonlít a Kimi no Na wa-ra. Akkor sem, ha régen láttad a Hakushót. Nem kell kérdésre rosszul válaszolni, ha a jól nem tudsz. A vakon találgatás nem segít. Annál még az is jobb, ha csak flegmán belöksz valami leereszkedő poént. Azzal legalább nem vezetsz félre senkit, viszont valaki esetleg viccesnek találja.
Az meg hogy ki mit látott és mikor nem releváns. Mert mi lenne, ha azt mondanám, hogy valószínűleg még nem is éltél, amikor az első animémet láttam? Hirtelen minden témához kapcsolódó kérdésben tekintély jogán elkezded tisztelni a véleményem, akkor is, ha rossz?
2019. jan. 19. 17:39
6/10 anonim válasza:
Nem..de esetleg elnézem ha rosszat írsz, mert mint látom, te is rutinos anime néző vagy,így tudnod kell, hogy elég sok klisé van benne és sok a hasonló téma,főleg ha egy kategóriában nézelődünk. Mellesleg azért sem bánnám a rossz tippeket, mert hátha valaki olyat ír, amit még nem láttam. Ez igen ritka. De semmiképp nem lennék arrogáns. Csúnya tulajdonság.
2019. jan. 19. 17:50
7/10 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, hogy simán szó nélkül hagytam volna, ha valami hunyorítva hasonlót írsz, aminek köze van a kérdező leírásához, de ez így inkább olyan hatást keltett, mintha a kedvenceddel akarnál házalni.
2019. jan. 20. 08:45
8/10 anonim válasza:
Ez már a te bajod. És nem ez a kedvencem. Távolról sem. :)
2019. jan. 20. 09:22
9/10 anonim válasza:
Istenem 74%-os mekkora egy tapló bunkó vagy :D
Az ilyen kérdések 90%-ában tippelgetni szokott mindenki, a kérdező meg a 4-5 tippből már könnyen ki tudja találni, hogy valójában mi volt az a film/könyv amit keresett.
Mi a jó életért annyira nehéz fogni magadat, leírni a szerinted megfelelő választ és nem beleállni másba, mintha muszáj lenne?
2019. jan. 20. 23:47
10/10 anonim válasza:
Akkor ezentúl mindenki válaszoljon minden hasonló kérdésre, még akkor is, ha még a poratkának is nyilvánvaló, hogy a válaszul megnevezett sorozatnak semmi köze a leíráshoz. Mert hogy ugye nincs határa, hogy mekkorát lehet tévedni. A kérdezők meg válogassák ki a sok félrevezető válasz közül a megoldást. Elvégre a válaszok mennyisége a lényeg, nem a minősége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!