Mit gondoltok a 13. Doktorról?
Nekem abszolút nem tetszett :/ örülök, hogy úgy néz ki elmegy.
Alapvetően az volt a bajom vele, hogy még a összes doktornál poénkodtak a külsejével regeneráció után (12-es a szemökdökkel, 11-es az állal, 10-es azzal, hogy vékony, stb. stb.) addig 13-masnál az egész évad alatt egy poén se hangzott el, pedig bőven lehetett volna, hiszen könyörgöm, egy nő! Szóval ez egy pici spoiler volt, bocsi. Ami még rettentő idegesító, hogy eddig csak elviseltem 1 vagy maximum 2 companion-t, de most rengeteg van, és mind fölösleges és ráerőltetik a szereplőválasztásra is ezt az egész diversity cuccot, és ez rányomja a bélyegét a sztorikra is.
Onnan tudom, hogy ez jóval jóval bármelyik másik évad alatt marad, hogy nem voltam izgatott, amikor hente jöttek a részek, sokkal később néztem meg őket.
Egyébként 18/L vagyok, szóval elvileg happy kéne legyek, mert látom magam reprezentálva a sorozatban, és pláne mint főszereplő, hát köszi, Chibnall, remélem van visszaút ebből a mélységből.
Na megnéztem az első három részt... Azt hiszem, inkább nekiállok a régi sorozatoknak, azokat még úgyis pótolnom kell...
#3, érzem, amit mondasz. Már Bill Potts leszbikusságának ügyetlen, erőltetett emlegetésével elkezdődött ez a politikai korrektségi aberráció. Mármint legyen leszbikus, legyen fekete, de mindezt természetesnek kéne venni, és nem körbeugrálni vele: nézzétek, fekete leszbikus szereplő! Ugye milyen nyitottak vagyunk?!
Most meg mintha az új Doktort folyamatosan tökéletesnek, hibátlannak akarnák beállítani, de pont ezzel buknak el, pont ettől nem lesz olyan természetes és érdekes, mint a régi Doktorok.
S mintha régen ez egy jó, angolosan furcsa sci-fi sorozat lett volna az erre nyitott, hasonlóan furcsa embereknek, ahol a Doktor kísérőivel együtt elámulhattál a kozmosz végtelen, veszélyes bizarrságain. Most meg valami pc dráma kalandsorozatnak tűnik, bűntudat-terápia fehéreknek, sci-fi dekorációval.
Pont úgy elrontották, mint az új Star Trek-et, ahol a politika és a dráma fontosabb lett, mint az "új világok fölfedezése". R.I.P. SF
Megértem a csalódottságodat.
A 12. évad valamivel szerencsére jobb is lett, azt leszámítva, hogy a PC erőnek erejével tönkreteszi a show-t, a Doktor egy unalmas semmi, akit nem is hívnék Doktornak, és nem azért, mert nő, hanem mert nincsen semmi karaktere. Ahogy az útitársak is hasznavehetetlenek. Három van, és egyet sem tudok kedvelni, egyről sem derül ki semmi emberi módon megközelíthető tulajdonság.
Az évadzáró, így spoilermentesen pedig tönkretette az egész sorozatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!