Ti várjátok már az AZ 2-tőt?
Én sem várok tőle semmit, az első rész akkora csalódás volt. Jó horrorfilm helyett kaptunk egy nyálas tini drámát egy-két CGI ijesztgetéssel. Az első 5 perc tetszett a többi értékelhetetlen volt.
Ennek megfelelően gyakorlatilag egyáltalán nem érdekel a második rész (figyelembe véve hogy a folytatások 10-ből 9 alkalommal rosszabbak mint az első rész, plusz eleve minek egy ilyen filmet folytatni?), egyedül Jessica Chastain miatt nézem majd meg talán, mert az ő színészi játékát kiemelkedőnek tartom mindenben (egyáltalán hogy a francban nem kapott még Oscar-díjat), bár épp ezért nem értem minek adta a nevét ilyenhez...
Én várom már. Nekem nem volt bajom az első résszel sem, igaz, hogy nem féltem rajta de izgalmas volt, tetszett.
Szóval én nem várok semmit a második résztől, elég, hogy ha az első rész szintjén megmarad, csak annál rosszabb ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!