Miért volt rossz sokak szerint a Jurassic World: Bukott birodalom?
Figyelt kérdés
Szerintem egy teljesen szórakoztató film lett2019. jan. 16. 15:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem az a kategória a film, ami tele van hibákkal, logikátlanságokkal, lyukakkal, de szórakoztató.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem volt olyan rossz, tényleg szórakoztató, csak nagyon szájbarágós volt, pl a kislány esetében. Utálom ha egy film megakarja magyarázni azt, amire már magamtól is rájöttem, és elég lenne csak egy utalás.
3/3 anonim válasza:
Én nagy Jurassic Park fan vagyok, a 2-3. részt is szerettem és a 2015-ös Jurassic World is jó volt, de ez az új rész tényleg pocsék lett. Az első fele még jó volt, látványos, amíg a szigeten voltak, azt kellett volna megduplázni és akkor jó lett volna, de ami utána jön az borzasztó. Oda nem illő töltelékszereplők, erőltetett polkorrektség, plusz semmi olyan amit korábban ne láttunk volna (dínó kinyitja az ablakot, honnan is ismerős ez?), hogy a rengeteg kliséről és a kiszámítható fordulatról meg az űrlény gyerekről ne is beszéljünk. A végére átment az egész paródiába, érdektelen volt, sőt konkrétan kellemetlenül éreztem magam a nézése közben. Tök felesleges volt ezt a filmet megcsinálni, mert az első fele nyújtotta látványon túl semmi olyan nem volt benne ami miatt megérné megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!