Tudnátok azonosság-hoz hasonló filmet? Amiben nem tudathasadás van hanem egy gyilkos, de ilyen motelbe játszodik?!
Figyelt kérdés
Tetszett az azonosság,de sziveseben megnéznék egy ilyen filmet egy gyilkossal inkább.Köszi a válaszokat2019. jan. 10. 13:29
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!! Nagyon tetszett a azonosság légköre,csak az nem hogy tudathasadás van,nagyon tetszet hogy zuhóg kint az eső ,nincs telefon ,van egy fogadó aki egy baseball ütővel mászkál,meg a rendőrök,meg maga a színészi munka,össze veszések,meg az egész egy izgalmas torténet
2019. jan. 10. 13:35
3/10 A kérdező kommentje:
De irjatok még!
2019. jan. 10. 13:39
4/10 A kérdező kommentje:
Tehát valami hasonlót keressek
2019. jan. 10. 13:40
5/10 anonim válasza:
And then there were none
Ez 3 részes mini sorozat, 10 ember egy elhagyatott szigeten és sorban kezdik őket megölni
Harper's island
ez egy minisorozat, több ember egy szigeten és szintén elkezdi őket öldösni
Slasher 2. évad
sorozat, mindegyik évad más történet, a 2. évad egy elzárt helyen, valahol a hegyekben játszódik, ahol egy gyilkos elkezdi öldösni az oda utazókat
7/10 anonim válasza:
Uh, egyből a pszicho és a Bates motel jutott eszembe. De ezekben tudathasadásos a főszereplő.
Még ami eszembe jutott, az a Dexter, de abban nincs motel.
Aranyközépútról nem tudok sajnos.
8/10 anonim válasza:
Mégis eszembe jutott egy: A ház, amit Jack épített.
Nem láttam, de szerintem pont olyan, mint amilyet keresel.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. jan. 10. 23:07
10/10 anonim válasza:
A kegyes gyilkos.
Csak 2 évadig láttam, de eddig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!