Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kérdés azoknak akik már...

LeonScottKennedy kérdése:

Kérdés azoknak akik már látták a Luther 5. évadát?

Figyelt kérdés

SPOILERES, a fináléval kapcsolatban lenne egy kérdésem (észrevételem), szóval értelemszerűen csak az olvasson tovább, aki már látta.

Alice-ről lenne szó, valóban meghalt volna? Én nem hinném, két okból is. Az egyik az, hogy nem láttunk vért, de persze ettől még meghalhatott, viszont a meggyőzőbb az volt, ami miatt többször is visszahallgattam azt a pár másodpercet, amikor bejöttek a kommandósok, és lentre is bementek, ahová Alice zuhant, és a háttérben lehetett hallani halkan, ahogy az egyik kommandós olyasmit kiabál, hogy "Hands up or I'll shoot you". Ezt többször is visszahallgattam, azért, hogy meggyőződjek arról, hogy ez valóban a háttérben hallatszódott, és nem csak az egyik kommandós mondta, aki Luther felé ment, csak levették a hangot kicsit. És egészen biztos vagyok benne, hogy ezt távolról mondták, a háttérből. Illetve az utolsó jelenet a stáblista előtt azzal van vége, hogy Luther mintha megpillantana valakit, de itt el is vágják. Szerintem ha meghalt volna Alice, azt egyértelműen megmutatták volna, nem? Én úgy gondolom, hogy megtartják őt a pletykált Luther filmre a sorozat után. Szerintem Luther nem működik Alice nélkül, a 4. évad szerintem nagyon gyenge volt, nem csak azért, mert 2 részből állt, hanem mert nyilván mindenki azon izgult, hogy vajon mikor fog felbukkanni Alice, de aztán sosem bukkant fel. Ez az évad sem volt szerintem kifejezetten erős, mintha visszavettek volna elég sokat Alice-ből, valami számomra hiányzott belőle, amiért annyira szerettem az 1-3. évadban. Itt végig úgy éreztem, hogy valami nem stimmel, valamiért nem működik nálam ez most... Na de mindegy is, szóval mit gondoltok a fináléról?

2019. jan. 6. 03:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!