Nektek melyik a kedvenc versenyzőtök az Exatlon Hungary-ból?
Figyelt kérdés
És mért?2019. jan. 4. 19:51
1/29 A kérdező kommentje:
Kása András egy legenda :)
2019. jan. 4. 19:52
2/29 anonim válasza:
ma láttam és volt benne egy elég jó csaj valami timi.
rajta megakadt a szemem.
3/29 A kérdező kommentje:
Gelencsér Timea :D
2019. jan. 4. 22:56
4/29 anonim válasza:
nekem Palik, úgy néz ki mint egy múmia:D
ritka szar műsor ez is, persze előre lehetett tudni
5/29 Tamás77 válasza:
Ez az egész műsor egy kalap szar. Megnézném a senki kihívókat, ha a bajnokok saját sportágaiban kellene kiállniuk ellenük. Undorító, hogy csak szerencséről szól az egész. Teljesen mindegy, hogy valakinek milyen állóképessége vagy erőnléte van, mert az egész játék csak a célba dobálásról szól. Kb olyan, mintha behívnám egy játékba Hosszú Katinkát, Cseh Lacit, Pars Krisztiánt mint bajnokok, majd sakkozniuk kellene pár helyi menő csávóval akik ezt gyakorolták egész évben.
6/29 anonim válasza:
Bereczki. Bebizonyítja mindenkinek, hogy semmit nem érnek a szteroidokkal felfújt, funkció nélküli izmok.
8/29 anonim válasza:
A kékeknek szurkolok, de Gelencsér Timea a kedvencem.Hogy az a lány milyen szép (főleg smink nélkül), az eszméletlen, meg rohadt jó az alakja.
9/29 anonim válasza:
A kékek jobbak
De én a piros csapatban lévő Gelencsér Timinek drukkolok
Ő olyan szimpi
10/29 anonim válasza:
#5 az is mindegy kinek tetszik kinek nem
Mert nem te vagy a kiosztó,higy senkinek se tetszen
Figyelj,elfogadjuk hogy neked nem tetszik a műsor de akkor ne avatgozz ebbe a dologba,hanem inkább nyomd meg a visszagombot és vissza se gyere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!