Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Így neveld a sárkányodat...

Így neveld a sárkányodat kérdés? (Spoilerek lehetnek, de nem a 3. filmhez! )

Figyelt kérdés

Több kérdésem is lenne :(

1. A 4. évad 13. résznek mi lett a vége?

Indavideón találtam csak meg, de ott 19.53-nál leáll, hogy hibás a fájl.

És Hanga hogy kerül vissza a Peremre később? Úgy érzem, valami fontosat hagyhattam ezzel ki..

2. Aki látta a kisfilmekből a Tüzes kis ajándékok-at, az egy véleményt írna?

Nekem ehy viccnek tűnik az egész, nagyon eltér a filmektől és a sorozattól is.

3. Most olvastam egy elméletet, ami szerint Hablaty és Astrid az 1. film vége óta együtt vannak, csak titkolják. Mit gondoltok erről?

Nekem ez nem tűnik valószínűnek..

Köszi előre is a válaszokat! A 3. filmes és a sorozat 7, 8. évados spoilereket légyszi mellőzzétek! ;)

2019. jan. 3. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Why did you watch that film?
2019. jan. 11. 20:31
 2/3 Megaben válasza:
90%

1. Itt egy link amin meg tudod nézni a kívánt rész végét. Sajnos most fejből nem rémlik hogy mi volt benne. http://vidto(ezt töröld ki).me/cqef4ccy5o4v.html

2. Láttam azt a kisfilmet és szerintem nagyon kis szívetmelengető rész volt. A történethez ugyan mérvadóan nem tesz hozzá de Astrid és Hablaty kapcsolatához igen vagy legalábbis kicsit elmélyíti, nyílvánvalóbbá teszi.

3. Az ő kapcsolatunk egy igen jól megálmodott kapcsolat. A sorozatok végéig hablaty meg sem kérdezi "rendesen" hogy járna e vele de ettől függetlenül aki nézett a sorozatból részeket vagy nézte a második filmet az már tudja mi van közöttük. Szerintem már a legelső részben amikor Hablaty bemutatta neki fogatlant már onnantól kezdve húzódik valami közöttük, esetleg Astrid is érzett már valami Hablaty iránt csak túl makacs volt hogy bevallja vagy csak egyszerűen Hablaty "lénye" miatt nem szerette volna. A sorozatok minden része az első 2 film között játszódik és itt mélyül el a kapcsolatuk amit szépen lassan alapoznak. A legjobban kidolgozott, megalkotott,szívet melengető és a legszebb animációs filmbéli kapcsolat amit valaha láttam. A 3. film pedig már magáért beszél majd ami 2 nap múlva esedékes :))))))))))

Remélem tudtam segíteni. ÜDV

2019. febr. 19. 08:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De nekem ami nagyon szúrja a szemem a kisfilmben az az, hogy Halvér halakat visz Bütyöknek. Nem köveket kéne?

2019. márc. 7. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!