Tudtok jó Fantasy/Sci-fi/dráma sorozatokat?
Sziasztok! Én olyan sorozatot keresek ami szépen befutott. Népszerű a tinik körében. Most olyanra gondolok mint pl The 100
-Teen wolf
-Vámpírnaplók
-The walking dead (ezt nagyon utáltam, csak azért írtam ide mert népszerű.
13 okom volt (ezt sem szeretem igazán, de ez is népszerű.
Amiket már láttam vagy éppen nézek:
-Teen wolf: imádtam
-Vámpírnaplók: Szerettem
-A búra alatt (tudom ez pont hogy nem a népszerű kategoriába tartozik ezért is fejezték be, de én imádtam!
-the 100 Kedvencem
-Shadowhunters Nem tetszik
-Siren Nem tetszik
-Trónok harca utáltam Meg ilyen nyomozós nem igazán jön be ami szinte CSAK arról szól!
Azért keresek olyat mint pl a teen wolf mert az már az első rész 5.percében megfogott. Úgyanúgy mint a the 100 búra alatt.
Lehetőleg olyat amit tinik játszák.
Tudom Most nagyon kiemelem a teen wolfot de pl abban is voltak meleg jelenetek olyan is jó lenne.:D
Olyat keresek aminek megfog a hangulata már az első résznél tudod, hogy ezt egy hét alatt befogod fejezni. Nagyon de Nagyon megköszönném ha tudnátok írni párat.
The Originals, Legacies, Amerikai Horror Story, Titans, Revenge, Chilling Adventures of Sabrina, Revolution, A Discovery of Witches, Cloak&Dagger, Lucifer, Runaways, The Gifted,Bitten, Grimm, Outlander, Arrow, Limitless, Famous in Love, Pretty Little Liars, Riverdale, The Crossing, Quantico, The Sniffer, The Messengers, Deception, The Handmaid's Tale, Timeless, Impulse
Remélem tudtam segíteni!^^
Stranger things
Beyond
ha már népszerű sorozat...
Tell Me a Story
(Gyerekmeséket mond el modern köntösbe bújtatva.)
Szellemekkel suttogó
(Nem tinik játszanak benne hanem felnőttek de nem öregek)
Én személy szerint IMÁDOM ezt a sorozat és nem hagyhattam ki hogy leírjam hátha neked Ia tetszeni fog. Szerintem nagyon jó.
Supernatural(Odaát)
Bár ebben nyomoznak is, de nem arról szól, max 1 részként 5%-a szól róla, a több inkább a szörnyekről meg az ilyenekről szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!