Ti milyen horrorisztikus elemeket találtatok mesékben?
Némó nyomában: A film azzal kezdődik hogy egy ragadozó felzabálja a hal feleségét meg összes csemetéjét egyet kivéve.
Szörny Rt: kínvallatókészülék
Dínó: Egy csomó szereplőt megesznek a ragadozó dínók, mindegyik fejvesztve menekül a terror elől, ráadásul sokszor sötétben támadnak, vagy épp kietlen vidéken, egyedül bóklászó dínók ellen, párban stb.
A Toy Story 1. részében a játékokat kínzó gyerek
Csibefutam: csirkék lemészárlása szisztematikusan a két szadista gazda által
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, rég láttam már mesefilmet, nem ma voltam gyerek, de lehet amúgy jutna még eszembe később.
Az eredeti csipkerózsikában a királyfi gyereket csinál az alvó lánynak, aki világra hozza a babát.
Na de a Disney verzió is elég gáz, halálos fenyegetés, amiért nem hívták meg a buliba. 100 évnyi alvás után, fogmosás nélküli csók. Ki csókolna már meg egy nőt, aki 100 évnyi fekáliában fekszik, nagyin beteg.
Hamupipőke, filmes verzióban, a mostohatest ér levág egy darabot a lábfejéből, hogy beleférjen a cipőbe.
Kis hableánynak, megkellet volna gyilkolnia szerelmét a szeretőjével együtt, de inkább saját magával végzett.
Királylányos mesékben, amikor az elvarázsolt királyfi ismét herceggé alakul, a lányok rögtön odaadják magukat. Pedig nem is ismerik a csókát! Lehetne egy elvarázsolt koldus vagy szadista is, senki nem ellenőrzi a "herceg" állítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!