Ismertek filmeket, ahol a főhős elkerül egy nagyvárosból egy isten háta mögötti kisvárosba?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ahol - általában - nem saját akaratából elkerül egy kisvárosba, aminek a szokásaihoz először nehezen, majd csak-csak hozzászokik, meg is szereti akár (az se baj ha happy end a vége :D ). Mondok pár példát amiket ismerek, ilyesmikre vagyok rákattanva mostanában: Holiday (bár ez nem annyira jellegzetes), Hova lettek Morganék, Miért éppen Minnesota, Tiszta szívből, Bátrak városa, Hogyan írjunk szerelmet, Vadócka. Ezeket láttam. A Válaszokért előre is köszönöm. :)2018. dec. 29. 18:12
4/8 anonim válasza:
Szegény embert az Amish húzza. Olyan, mint a Morganék, csak jóval régebbi.
A pék. Bár ez inkább angol humor, nem mindenkinek jön be. Ha ez tetszik, akkor az Eltakarìtónő is fog.
5/8 anonim válasza:
Alkonyat
Kutyabajnok (2002)
Adunk a kultúrának
Doc Hollywood
Télbratyó
Godsend - A teremtés klinikája
Halottasház
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokról ezek közül még nem is hallottam. :)
2018. dec. 30. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!