Kit hogyan "érintett" meg a Bohém Rapszódia c. film?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, amíg nem láttam a filmet egyáltalán nem hallgattam Queen-t, valamint Freddie Mercury nevét is csak hallottam, pontosan nem tudtam ki ő. Viszont mióta megnéztem a filmet(kb 1-2 hónapja) azóta naponta hallgatok Queent, és teljesen elgondolkodtat a zene, rengeteget megnézek magyar felirattal, és teljesen magával ragad az egész, és kicsit rossz érzéssel tölt el, hogy ebbe a korba születtem bele, nem bulizhattam régen a Queen-re. Freddie egy zseni volt, elképesztő ahogy mindig a közönséget is beleveszi a zenéibe minden egyes koncerten. Elképesztő ember volt, kár hogy már nincs köztünk.2018. dec. 26. 17:45
11/16 anonim válasza:
Imádtam!
Voltak benne ferdítések de ezt minden Queen rajongó tudja. De azt jól bemutatta,hogy Freddie miket élt át,hogy mennyire nem támogatták az elején,de nem adta fel,és elérte amit akart.
12/16 anonim válasza:
sacha baron cohen lett volna afőszereplő de rami malek sztem tökéletes választás volt. Én is azt mondom hogy kár hogy nem lehettem részese a queen koncerteknek. De így is nagyon elnyerte a tetszésemet a film hol vicces volt hol elgondolkodtató és nem felszínes hanem beleláthattunk az énekes magánéletébe. Freddie egy legenda volt aki az egyedi stílusával személyiségével tünt ki a tömegből.
13/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a film. Persze nem 100% valósághű, de nyilván nem is az volt a cél, különben dokumentumfilmet csináltak volna. Egy játékfilmbe azért kell, hogy legyenek drámai fordulatok, például a film végi összeveszés majd kibékülés a nagy koncert előtt, ami totálisan fikció, vagy a banda megalakulásának meglehetősen elnagyolt ábrázolása. Szerintem ez belefér, és az, hogy Brian May és Roger Taylor a nevüket adták a filmhez, elég kell legyen bárkinek.
14/16 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak üzenem: Teljesen egyetértek veled, végre valaki, aki nem a ferdítéseken lovagol.
15/16 anonim válasza:
Imádtam a filmet. Már a film előtt is nagy rajongója voltam a bandának. Gwilym Lee telesen úgy néz ki mint a fiatal Brian May. Fantasztikusan bemutatták a Queen életét. Igaz voltak benne itt-ott ferdítések, de a film szempontjából így jobb volt pl.: 1987-ben tudta meg hogy AIDS-es, de filmben 1985-ben már elmondta a tagoknak. hogy beteg és természetesen nem hagyhatták ki a filmből azt, hogy beteg volt. A Live AID koncert a filmben pont olyan szuper legendás úristen volt, mint a valóságban. Voltak részek amiken őszintén nevettem, de voltak megható részek. Pl a végén. Vége van a Live AID-nek mindenki happy erre így beadják, hogy Freddie Mercury 1991. november 24-én meghalt. Mondom b+. Teljesen beleéltem magam a filmbe. Tökéletesen bemutatta a tagok közti konfliktusokat. Nem értem miért nem akarták az I'm in love with my car-t. Tök jó szám. És üzenem Briannak. EZ EGY METAFORA, BRIAN. Rami Malek olyan jól hozta Freddie-t hogy a néző egy pillanatra elhiheti hogy az Mercury. Összeségében egy fantasztikus film, nem egyszer nézős (én kétszer néztem) és megkell kapnia az Oscart.
16/16 anonim válasza:
Hát én ugytudom hogy biszex volt viszont a filmböl az jött le hogy szimplán langyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!