Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kit hogyan "érintett" meg a...

Kit hogyan "érintett" meg a Bohém Rapszódia c. film?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, amíg nem láttam a filmet egyáltalán nem hallgattam Queen-t, valamint Freddie Mercury nevét is csak hallottam, pontosan nem tudtam ki ő. Viszont mióta megnéztem a filmet(kb 1-2 hónapja) azóta naponta hallgatok Queent, és teljesen elgondolkodtat a zene, rengeteget megnézek magyar felirattal, és teljesen magával ragad az egész, és kicsit rossz érzéssel tölt el, hogy ebbe a korba születtem bele, nem bulizhattam régen a Queen-re. Freddie egy zseni volt, elképesztő ahogy mindig a közönséget is beleveszi a zenéibe minden egyes koncerten. Elképesztő ember volt, kár hogy már nincs köztünk.

2018. dec. 26. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Imádtam!

Voltak benne ferdítések de ezt minden Queen rajongó tudja. De azt jól bemutatta,hogy Freddie miket élt át,hogy mennyire nem támogatták az elején,de nem adta fel,és elérte amit akart.

2019. jan. 16. 11:24
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
sacha baron cohen lett volna afőszereplő de rami malek sztem tökéletes választás volt. Én is azt mondom hogy kár hogy nem lehettem részese a queen koncerteknek. De így is nagyon elnyerte a tetszésemet a film hol vicces volt hol elgondolkodtató és nem felszínes hanem beleláthattunk az énekes magánéletébe. Freddie egy legenda volt aki az egyedi stílusával személyiségével tünt ki a tömegből.
2019. jan. 27. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nagyon tetszett a film. Persze nem 100% valósághű, de nyilván nem is az volt a cél, különben dokumentumfilmet csináltak volna. Egy játékfilmbe azért kell, hogy legyenek drámai fordulatok, például a film végi összeveszés majd kibékülés a nagy koncert előtt, ami totálisan fikció, vagy a banda megalakulásának meglehetősen elnagyolt ábrázolása. Szerintem ez belefér, és az, hogy Brian May és Roger Taylor a nevüket adták a filmhez, elég kell legyen bárkinek.
2019. febr. 4. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó válaszolónak üzenem: Teljesen egyetértek veled, végre valaki, aki nem a ferdítéseken lovagol.
2019. febr. 7. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Imádtam a filmet. Már a film előtt is nagy rajongója voltam a bandának. Gwilym Lee telesen úgy néz ki mint a fiatal Brian May. Fantasztikusan bemutatták a Queen életét. Igaz voltak benne itt-ott ferdítések, de a film szempontjából így jobb volt pl.: 1987-ben tudta meg hogy AIDS-es, de filmben 1985-ben már elmondta a tagoknak. hogy beteg és természetesen nem hagyhatták ki a filmből azt, hogy beteg volt. A Live AID koncert a filmben pont olyan szuper legendás úristen volt, mint a valóságban. Voltak részek amiken őszintén nevettem, de voltak megható részek. Pl a végén. Vége van a Live AID-nek mindenki happy erre így beadják, hogy Freddie Mercury 1991. november 24-én meghalt. Mondom b+. Teljesen beleéltem magam a filmbe. Tökéletesen bemutatta a tagok közti konfliktusokat. Nem értem miért nem akarták az I'm in love with my car-t. Tök jó szám. És üzenem Briannak. EZ EGY METAFORA, BRIAN. Rami Malek olyan jól hozta Freddie-t hogy a néző egy pillanatra elhiheti hogy az Mercury. Összeségében egy fantasztikus film, nem egyszer nézős (én kétszer néztem) és megkell kapnia az Oscart.
2019. febr. 10. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Hát én ugytudom hogy biszex volt viszont a filmböl az jött le hogy szimplán langyos
2019. márc. 29. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!