Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem tudok még az Eclipse...

Miért nem tudok még az Eclipse-re online jegyet foglalni a Cinema City mozikban?

Figyelt kérdés
Mert azt írja ki,hogy online és telefonon június 28-tól lehet foglalni,de még mindig nem tudok,pedig 28-a van.
2010. jún. 28. 08:11
 1/7 anonim ***** válasza:

na ez engem is érdekelne... mert éjfél után megnéztem és még nem lehetett. jóvan, gondoltam, még nem állították át, nem baj.

na de most?! már régen munkaidő van. nem fogok azért 25 kilómétert buszozni a legelső moziig aztán meg vissza, csak hogy lefoglaljam a jegyet. :S

2010. jún. 28. 11:21
 2/7 hell-ikon ***** válasza:

Feltehtőleg azért, mert nem automatikus, hanem kézi vezérlésű dolog.

Magyarul meg kell várnod, hogy egy admin beállítsa a jegyfoglalásoknál a megfelelő engedélyt.

Szerintem így fél dél magasságában, talán már megcsinálták.

(Bár ezt megtudnák egy olyasmi scripttel is csinálni, mint a hír-, vagy blogoldalak esetében az időzített hír/bejegyzés megjelenítés.)

2010. jún. 28. 11:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Első válaszoló,én direkt fenn maradtam éjfélig,hogy lefoglalhassam,és pont ugyanazt gondoltam,amit te is:)De aztán ma reggel sem lehetett még foglalni,ez szemétség:(

2010. jún. 28. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
első vagyok: már lehet!!!!!
2010. jún. 28. 17:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,köszi:)
2010. jún. 28. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Ma este (2010. június 28. 22:15-kor) foglaltam jegyet a miskolci Cinema City honlapján. Szerintem mostmár te is fogsz tudni.

Egyébként, egy kicsit be vagyok tojva, hogy majd mit is kell csinálnom, mikor megérkezem a mozihoz, mert még sosem csináltam ilyet :P De, egyszer mindent el kell kezdeni :D

2010. jún. 28. 22:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak mondd,hogy milyen néven és melyik filmre foglaltál jegyet:)

Én az Aréna Plazában fogom megnézni,már nagyon várom:)

2010. jún. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!