Igaz az, hogy a Breaking Dawn filmben már nem Taylor Lautner játssza Jacobot? Ti mit hallottatok erről?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan, hogy igaz-e, hogy Taylor már nem fog szerepelni a Breaking Dawn-ban... Ugynis megnéztem youtube-on egy csomó előzetest, és abban már nem Taylor Lautner van, hanem egy másik pasas... Márpedig Taylor nélkül már nem lesz igazi a film! Ti mit tudtok erről? Tényleg igaz?2010. jún. 27. 16:45
11/14 anonim válasza:
jól odafigyelsz milyen válaszokat kapsz: Még csak az Eclipse-t forgatták, a Breaking Dawnról: Még csak most készül a forgatókönyv! És Taylor fogja játszani Jacobot! (ezt egy válaszba kaptad és én erre irtam hogy HA-HA)
12/14 anonim válasza:
De igen Taylor fogja játszani ugyan úgy Jacobot.. csak felmerült hogy más lesz helyette mert nem felelt meg mindenben a kritériumoknak, de ez már le lett tisztázva. Szóval ő marad Jacob.
13/14 anonim válasza:
De biztos hogy ő fogja játszani.
Még szép hogy ő.
Meg sem nézném ha nem ő játszaná...
14/14 anonim válasza:
De hülye vagy......mindegyikben Taylor látszik...vagy pedig összevágták egy másik palival......ATYAGATYA o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!