Milyen drogos/füves filmek vannak?
Figyelt kérdés
Ezeket tudom:
Drog
Drogtanya
Utolsó belövés
Drog nélkül tisztább
2010. jún. 27. 14:36
31/38 anonim válasza:
Dandy nekem ez a kedvencem, mert egy pár történetén keresztül mutatja be a dolgot.
33/38 zsoficakircsilany válasza:
Betépve. Ez a legjobb, igaz történeten alapul. nem főképpen a drogfogyasztásról szól, hanem inkább a drogok terjesztéséről! Csak ajánlani tudom!
34/38 Herold262 válasza:
Igaz én kicsit elfogult vagyok mert személyes nagy kedvencem a füre tépni szabad. De ajánlani tudom a -Bestizve címü felmet is.
-A többit irták de amik ilyen alapok h Félbetépve.-Jay és némabob. Kevin és perry a csúcsratör. jó filmnézést.
36/38 fehér héliosz válasza:
Ahol a bölények dübörögnek.
37/38 Hényel viktória válasza:
a végállomás gyermekei :D (baromi jo film)
38/38 siska8181 válasza:
hali,,,melyik az a nemet film,amelyikben a gyerkocok talalnak egy lada fuvet...valamilyen hid alatt talaltak,vagy nemtudom....valaki tudja mi a cime
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!