Nanatsu no Taizai Merlin x Arthur?
Ez egy jó kérdés. Még mindig nem tudni. Homályban vagyunk tartva.
Esetleges spoiler:
De, ha engem kérdezel, szerintem nem és az író csak húzza az olvasókat, (meg Escanor-t) hogy ezt higgyék. Nekem az a gyanúm, hogy minden Arthur/Merlin utalgatás ellenére is Escanor-ral akarja összehozni. Ez most egy szerelmi háromszög egyenlőre. Látszólag Escanor szerelmes Merlinbe, Merlin viszont Arthurba, aki meg kitudja kibe, talán Merlinbe, de igazából semmi nem biztos. :) Már arra is volt célzás, hogy Merlin voltaképpen Meliodasba szerelmes, csak sose fogja neki elmondani... Én is kíváncsian várom, hogy kiderüljön, tulajdonképpen mit is akar kihozni ebből a szituból az író.
folyt.
Esetleges spoiler:
Amúgy az eddigiek alapján, még az is elképzelhető, hogy Merlin nem szerelmes senkibe és ez így is marad. Escanor pedig már attól boldog lesz, hogy megtudja, minden marad a régiben és Arthur nem akarja elhappolni az imádottját.
Bár, én ezt a végkifejletet tartom a legkevésbé valószínűnek, de még ez is benne van a pakliban.
Köszönöm a válaszod.
Igazából én személy szerint Merlin-t és Arthur-t shippelem.
Pontosan ezért örülnék ha össze jönnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!