Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek a Bohém rapszódia...

Szerintetek a Bohém rapszódia vagy a Csillag születik jobb film?

Figyelt kérdés

2018. dec. 5. 07:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
*semmit sem tett hozzá a rockzenéhez.
2018. dec. 23. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
bohém rapszódia. De a csillag szüleiket nem láttam.
2019. jan. 27. 00:17
 13/17 anonim válasza:
48%
Én láttam mindkettőt. A Bohém rapszódia ezerszer jobb. Szabályosan rázott a hideg miközben néztem. Egy legendáról szól. Imádom, és még tuti rengetegszer megfogom nézni. Míg a csillag születik nem hagyott bennek olyan nagy nyomot. Az számomra egy egyszer max kétszer nézhetős film. A zenék nagyon jók és meghatók benne, azokat imádom, de a film maga nem maradt meg bennem annyira.
2019. ápr. 6. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Két különböző vonalt erőltett a film, de amit erőltet abban jobb az adott film.

Egyaránt teljesen jó filmek,

a bohém rapszódia számomra egyensúlyozottabb film, a csillag születikben van pár rész ahol végig kell szenvednie magát az embernek.

2019. ápr. 13. 11:53
 15/17 anonim válasza:
Bohém Rapszódia, bár teljes mértékben szerintem nem lehet összehasonlítani a két filmet. Én azt mondom, hogy egy olyan banda, akiknek néhány számát kb. MINDENKI ismeri(most tudom hogy befogtok szólni de előtte pörgessétek vissza hogy mióta ismeritek a We Are The Champions-t vagy a We Will Rock You-t) nem lehet túlértékelt és nem is az. Ja és az hogy nem tettek hozzás semmit a rock-hoz a legnagyobb baromság amit valaha hallottam ;) :)
2019. júl. 7. 11:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A Csillag születik sokkal jobb film szerintem.
2022. febr. 7. 01:00
 17/17 anonim ***** válasza:
A csillag születik minden részletére emlékszem azóta, mióta megnéztem. Úgyhogy bennem elég mély "nyomokat" hagyott. Szerintem jobb film is, mint a másik. De mondom, szerintem, és ezért nem kell annak lepontozni, akinek a másik film jobban bejött.
2022. febr. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!