Mi a cime ennek a mesének?
Kobold,meg egy kishercegnö volt benne,illetve egy kiscica,meg a dajka,és barlangokban éltek ilyen szörnyü kinézetü szürnyek.
Àltalàban husvétkor adtàk régen a tv-ben.
A kobold egy bànyàsz fia,sajnos neveket nem tudok,de nagyon szerettem ezt a mesét,illetve a zenéjét
Pontosan erre gondolok,évek ota ezt keresem,ràadàsul külföldön élek,nehéz itt beszerezni,meg babàt vàrok,szeretném majd tovàbb adni kedvenc gyerekkori filmemet!
Hol talàlok rà?
Segitenél?
Köszi
Torrent?
Még nem hallottam ezt a kifejezést:(((((((((
ajjaj :) akkor egy kicsit hosszabb lesz a dolog,megpróbálom elmagyarázni..
itt van ez a cím,erre katt. aztán ott látsz majd egy képet a meséről menj lejjebb és ki lesz írva ez : Csak regisztrált felhasználók részére de ezzel ne foglalkozz,menj a MUTAT-ra és megjelenik 9 link,azokra szépen rá kell menni egyenként sajnos,és egymás után le kell töltögetni a partokat.aztán azt ki kell majd csomagolni total commanderrel,de az is egyszerű...ha küldesz nekem egy e-mailt akkor talán többet tudok segíteni,mit hogyan kell majd..mert ez a bonyolultabb letöltési mód,torrenttel egyszerűbb lenne,de ahhoz meg le kell töltened egy klienset,regisztrálni kell az oldalra bla bla..tökmindegy mondjuk,me ugyanúgy azt is ki kellene csomagolni,szal így egy felesleges regisztrálást megúszol :) na szal küldj egy e-mailt az lesz a legegyszerűbb
Szia, mi is kulfoldon elunk, es en is olvasom a neten a magyar meseket a lurkomnak.
En csak azt irtam be a google-ba, hogy esti mese gyerekeknek, kisgyerekeknek, vannak jok, tegnap a vukk-ot neztuk meg pl. Csak egy otlet volt, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!