Van olyan karakter valamelyik marvel filmben aki nem szerepel a képregényekben?
Stan Lee többször is szerepelt a képregényekben. ;)
Olyanok vannak, akik egy bizonyos film után kerültek bele a képregényekbe. Pl 2012 előtt Maria Hill és Couslon ügynök nem szerepeltek a képregényekben, viszont a Bosszúállók után már igen.
Ha ez számít:
Nem vagyok benne biztos, de ha jól tudom Nick Fury a képregényekben (már amelyikben, ha jól tudom az újakban), csak a filmbéli szereplése után lett afroamerikai. Eredetileg fehér bőrű karakter volt (ő is).
Darcy Lewis és Erik Selwig a Thor filmekből.
Azt hiszem a Mandarin is ide tartozik. (Vasember 3).
Luis a Hangyából.
Harley (Vasember 2).
Majd még utána nézek.
#4 a Mandarin már a film előtt is volt képregényekben. Pontosan 1964 ben jelent meg először.
+ Harley a Vasember 3 ban szerepelt nem a 2 ben :)
A szuperhősök közül nehezem hiszem, hogy van olyan, aki valamiképp nem szerepelt már egy korábbi képregényben. Rengeteg Marvel hős van, nincs értelme kitalálni egyet a filmek kedvéért. Így is csak töredéke van megfilmesítve a karaktereknek.
Valaki írta, hogy a Mandarin új karakter. Nem az. Ha jól emlékszem, Vasember egyik legnagyobb ellenfele és pont emiatt nem tetszett egyeseknek, ahogy ábrázolva volt a filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!