Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Scream Queensnek lesz 3 évada?

A Scream Queensnek lesz 3 évada?

Figyelt kérdés
2018. nov. 22. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, kaszálták.

"The show was canceled on May 15, 2017, after two seasons. "

[link]

2018. nov. 22. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Ne már így nem jó akkor fejezték volna be ez nem fer :( most akkor lesz egy olyan sorozat amit nem lehet befejezni :(
2018. nov. 22. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
A sorozatok 95%-a nem kap befejezést, mert hamarabb kaszálják el az új évad berendelése előtt, mielőtt megírták és leforgatták volna a lezárást. Ha ezen az elven nézel vagy nem nézel valamit, akkor szinte alig van sorozat amit meg tudnál nézni.
2018. nov. 22. 17:29
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez nem fer az író döntése hogy akarja e vagy nem meg a szereplőké
2018. nov. 22. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is gusztustalan ez amit Hollywoodban művelnek. Én csak úgy engednék filmet vagy sorozatot rendezni, hogy már az első rész vetítése előtt aláírják hogy akkor is kötelességük megcsinálni a végéig ha veszteséges. Én a Star Wars: Solo filmen háborodtam fel rettenetesen, ott is nyitva hagyják az izgalmas és érdekes folytatás lehetőségét, ajtó ablak, aztán szarul teljesít a mozikban és rögtön kaszálják a folytatást, a rajongók meg kapják be. Na ezt én így nem engedném. Ha már egyszer beetették az embereket, akkor kutya kötelességük lenne végig is vinni, nem csak kedvükre kaszálgatni mert "csak" kétszeres pénzt hoz és nem ötszöröst, vagy mert nincs kedvük. Az egyetlen kivétel természetesen ha meghal a főszereplő vagy valami fontos ember, akkor nyilván érthető. De így...

Amúgy igen, sajnos kasza a Scream Queens. Én is szerettem, lightos kikapcsolódásnak jó volt, nagy baromság volt az egész de pont ettől volt jó.

2018. nov. 22. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezen az elven haladva nem lennének filmek, mert ha kötelező megcsinálni akkor is ha veszteséges, az azt jelenti hogy nincs miből kifizetni a produkciót, a színészeket, a munkatársakat, a helyszíneket. Ebből pont az következik hogy nem lehet befejezni, akkor elkezdeni sincs értelme.

Így is bevállalja a csatorna a sorozatot, hogy lehet nem jön ki nyereségesen belőle, és pont azért kaszálják el őket. Lemegy egy veszteséges évad, utána már biztos nem kérnek belőle.

2018. nov. 22. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor valahogy majd valahogy túl teszem rajta és kpja be azok az emberek akik a nemre szavaztak
2018. nov. 23. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!