Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?

Mi a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés

Valami ilyesmiről szól: (de sajnos nem az elejétől láttam..)

ivolt benn olyan h valamilyen ok folytán kialakult a Vörös Folt a Földön. Ahol elektromosság (vagy hasonló) volt, ott mindent "felszippantott"/eltűntetett. Egy kutatócsoportról is szó volt, akik egy gimnáziumba tartottak, ahol egy lány kifejlesztette a részecskemágnest, ami segítségével meg tudták fékezni a Vörös Foltot.

Valami olyasmi volt még benn, h 4 vagy 5 gimnazista maradt a gimnáziumban, mert a szüleik elmentek v.hova, & amíg ők ott voltak valahogy oda is "eljutott" a Vörös Folt, és ők lemenekültek a gimi pincéjébe, ott egy lány megsérült (áramütés) és innét elmenekültek, a vége az volt, h egy villámhárító és a részecskemágnes segítségével "elpusztították" a Vörös Foltot, de annak a lánynak az apukája aki kifejlesztette a részecskemágnest, a Folt Elpusztítása közben meghalt.

Ennyire emlékszek, már kb 3 éve láttam ezt a filmetxd.

Bocsi, ha kicsit összevissza írtam le/fogalmaztam meg.

2018. nov. 15. 17:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!