Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a zombis film?

Lájsz kérdése:

Melyik ez a zombis film?

Figyelt kérdés
Első vagy második világháború idején játszódik, ha jól tudom európai film. Egy erdőben kezdődik ahol katonák egy csapata keresi az ellent. Van a csapattal egy történtíró vagyis akinek fel kell jegyeznie mi történik vagy valami ilyesmi. Úgy indul hogy ballagnak az erdőben, hallják hogy mozgás van, azt hiszik az ellenség. Köd van nem látni semmit, az egyikük előre megy de nem jön vissza. Mikor utánamennek a fickó halott, vagyis csak egy darabig mert bezombul. Illetve akorra jön pár másik zombi is akik a csapatra támadnak. Gyorsan fogynak, de aztán találnak egy házat az erdőben ahol van egy túlélő, ha jól emlékszem egy nő. Kb ennyi ami beugrik, illetve hogy az elmúlt években készült, és hogy európai film. Még nevettem is magamban hogy ugyan az már milyen lesz, de nagyon jól meg lett csinálva.

2018. nov. 14. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Frankenstein serege /Frankenstein's Army/?
2018. nov. 15. 01:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nyert.
2018. nov. 15. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Második tippem: Outpost 3 - Rise of the Spetznaz
2018. nov. 15. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajna ez sem az. Náci zombi,helyörség,frankenstein army...mind hasonlít rá,de egyik sem. Érdekes hogy sok embert megkérdeztem de senkinek nem ugrik be,illetve a neten se találok az ég egy adta világon semmit. Pedig megdöbbentően jó film volt,egyenértékű a fent felsoroltakkal.
2018. nov. 16. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!