Bohém rapszódia Rami Malek?
Figyelt kérdés
Ki volt a másik színész aki Rami Malek elott lett volna?2018. nov. 13. 19:57
2/9 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2018. nov. 14. 16:08
3/9 anonim válasza:
Borat sokkal jobb lett volna. Ő egy igazi művész.
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem Rami Malek is nagyon jól eljatszotta,nem egyszerű szerep :)
2018. nov. 17. 13:58
5/9 anonim válasza:
A legnagyobb mellényúlás volt. Szerencse hogy maga a film sem lett olyan nagy durranás így a fostos játéka túl sokat nem tudott már rontani az összképen.
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Semmi rosszindulat nincs bennem de nem értelek... Esetleg meg tudod mondani, hogy miért tartod Őt ennyire rossz színésznek? Én személy szerint nagyon imádom, de tiszteletben tartom a véleményed, egy jó indokkal.
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy karaktert hoz minden szerepében. Fintorog mint aki épp lábon hord ki egy agyvérzést aztán annyi. Most ettől valaki jó színész? Nem. Még csak középszerű sem.
8/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy fintorog? Szerintem egy nagyon jó színész, nagyon értelmes és nagyon jól hozza a szerepeiben a karaktereket. Nem véletlen nyerte meg a Golden Globe díjat (is) és nem véletlen jelölték az Oscarra...
9/9 anonim válasza:
Hú, valaki tényleg jó ötletnek tartotta Sacha Baron Cohent? Ne szórakozzunk már. Ha esetleg egy humoristáról készült volna film, akkor azt mondom oké. Majd esetleg ha Jerry Seinfeld életrajzi filmet kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!