Mondanátok horrorfilmeket?
Olyanra gondolok, ami nem olyan full ismert, meg hypeolt mint pl az Az meg az Apáca stb...
Ivós játékot szeretnénk játszani, ami abból áll, hogy a klisékre kell inni egy bizonyos mennyiségű, valamilyen piát.
Legyetek szívesek. Köszönöm.
Nagyon remélem hogy csak almaszörppel fogjátok játszani, ha nem akartok alkoholmérgezésben meghalni.
Amúgy meg a Blutgletscher nekem személyes kedvencem, szinte senki sem ismeri pedig rohadt jó film. Azt mondjuk nem tudom szinkronos-e de szerintem van hozzá.
De jó, hogy én nem voltam ilyen idióta fiatalon -
nektek kár volt emberi testbe születni...
2-3 fajta piát kis mennyiségben is keverve jobban be lehet rúgni, mint ha 1 fajtából innál sokat, többet keverve pedig tényleg nagyon veszélyes lehet, tehát jól gondoljátok át a dolgot!
Amúgy szerintem a "Borzalmak akadémiája" jó választás lenne, nem annyira ismert, van hozzá magyar szinkron, és sok ijesztő jelenet van benne, már eleve a kezdete is olyan!
Bazzeg, nem akarunk alkoholmérgezést kapni
Arra odafigyelünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!