Melyik volt a kedvenc jelenetetek a Bohém Rapszódiában? Miért izgat fel ennyire?
Figyelt kérdés
Én még a hatása alatt vagyok, imádtam az egészet, pedig nagy rajongó sosem voltam. Azért írtam ebbe a kategóriába, mert magamat sem értem. Felnőtt, nő vagyok, ekkora hatassal film még nem volt rám.2018. nov. 7. 20:51
1/3 anonim válasza:
Premier napon láttam és még mindig a hatása alatt vagyok. A kedvencem a We will rock you bemutatása volt (amikor mindenki tasolra és dobolta az ütemet). Plusz a Life aid koncert, főleg Freddie bevonása.
34/N
2/3 anonim válasza:
Egyértelműen a Live Aid, én azt konkrétan végigbőgtem. Tegnap néztem, de a jövő héten még legalább egyszer biztosan elmegyek rá. Ennyire még sosem sajnáltam, hogy nem születtem 30 évvel korábban, akkor lett volna esélyem látni élőben. :( 20/l
3/3 anonim válasza:
A Love of my life-os jelenet volt a kedvencem. Szívszorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!