Ti mit gondoltok erről a Star Wars ötletről? Szerintetek Darth Zannah szerepére Alicia Vikander vagy Gal Gadot lenne jobb?
Ha tegyük fel visszahozzák Darth Zannah karakterét a kánonba, szerintem egyértelműen ez a két színésznő közül egyikük lenne a legjobb választás, de melyikük lenne a jobb?
Ami mindkettejük mellett szól: sportos, jó alakjuk van, viszonylag otthon vannak küzdős jelenetekben (GG: Wonder Woman, AV: Tomb Raider).
Ami inkább AV mellett: arcra, hajra és testalkatra talán jobban passzol.
Ami inkább GG mellett: komolyabb karizma, kisugárzás, illetve az aprítós jeleneteknél hitelesebb lenne. Bár nem tudom negatív szereplőt mennyire hozna hitelesen.
Szerintem.
Nektek mi a véleményetek? Illetve Darth Bane szerepére kit tudnátok elképzelni? (Én Tom Hardyt.)
egyikükről sem tudok elképzelni komolyabb gonosz szerepet.
av inkább naiva.
gg pedig túlkoros és nem rendelkezik túl nagy színészi kvalitással,csak szép.
szóval bár nem a kedvencem,de scarlet johansson lehetne egy jó darth zannah.
1, Gal Gadot ugyanannyi idős mint Scarlet :D
Amúgy esetleg Margot Robbie?
Hardy nem lenne rossz Bane amúgy, csak jó 25 cm-el kisebb, mint Bane..
Mark Strong? Nem tudom, mondjatok valakit aki magas, kopasz, és nem szerepelt a Halálos Iramban filmekben :D
bane lehetne henry cavill.
szerintem benne ott van,hogy tudna hozni egy ilyen mogorva dühöngő állatot:)
a sok jófiú szerep után még remek ellenpont is lehetne neki eljátszani az egyik legnagyobb gonoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!