Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én találom bizarr egy...

Csak én találom bizarr egy animének a Vampire Knight-ot?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, egy csomó bizarr anime van. De akkor se tudom felfogni hogy miért kell a tisztavérű testvéreknek összeházasodnia. Azt értem, hogy így csak vámpírvér csörgedezik az ereikben meg ilyesmi, de hát nem hiszem el, hogy nincs másik ilyen család. Meg egyáltalán, hogy lehet két testvér szerelmes?
2018. nov. 5. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is.

Végre valaki akivel egyezik ebben a véleményünk.

Először azt hittem hogy jó anime lesz, de csalódtam benne.

Tiszta vérfertőzés!

2018. nov. 11. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre szeretnék választ adni: "Meg egyáltalán, hogy lehet két testvér szerelmes?"

Lehetséges a való életben is. Japánoknak elég bizarr fantáziájuk van, de nem minden esetben kitalációk.

Röviden, amit el akarok magyarázni: a testvérek, ha nem együtt nőnek fel, majd számos idő elteltével (ismét) találkoznak, képesek egymásba szeretni. Tudat alatt a génjük felismerik egymást, és mivel a hasonló a hasonlónak örül, (mivel 1 vérből valók) ezért vonzalom alakul ki. Persze, ez egy alternatíva. Ha normálisak, akkor nem fognak egymásba szeretni.

Tudod, mint amikor a kisgyerek "szerelmes" lesz az anyukájába, na ilyen komplex alakul ki csak annyi a különbség, hogy a gyerek kinövi.

2019. jún. 25. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
A Vampire Knight egyébként egy gótikus beütésű történet. A gótikus irodalomban nagy hagyománya van az incestnek, vagyis a vérfertőzésnek, s ha ilyen szempontból tekintünk rá, máris kicsit érthetőbb (undorító, de érthető). Bár lehet, csak én látok bele ilyen mélységeket :") De azért szerintem nem véletlenül került bele.
2020. jan. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!