Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot ajánlanátok...

Milyen sorozatot ajánlanátok elsőnek?

Figyelt kérdés

Még soha nem néztem egyetlen sorozatot sem, de most lenne rá időm úgyhogy szeretnék elkezdeni egyet, de nem tudok dönteni.

20 éves lány vagyok, és félel mindentől ami kicsit is ijesztő sajnos. Walking Dead,American Horror Story rémálmokat okoz. Tudom viccesen hangzik de nem bírok semmiféle félelmetes vagy nem evilági cuccot.

Amin gondolkozok az a Doctor Who, és aTeen Wolf. Vélemények? :)

#sorozat #első sorozat
2018. nov. 2. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Így jártam anyátokkal
2018. nov. 2. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:

kezdj bele azokba ha gondolod. Én egyiket se láttam még.

Ajánlom mondjuk ezeket:

Szívek szállodája

Brooklyn 99 – Nemszázas körzet

Jóbarátok

Szégyentelenek

Orange Is the New Black

Into the Badlands

Kívülállók

Poldark

2018. nov. 2. 13:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Modern család

Agymenők

2018. nov. 2. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Soha egy sorozatot se làttàl???? Azt hogy?

Egyébként ha nem bírod a termèszrtfeletti/ horrorosabb sztorikat, akkor vígjàtékot javaslok. Örök kedvencem a jóbaràtok, azon és a bűbàjos boszorkàkon, xena-n nőttem fel, meg 2 vàmpíros sorozaton ( Angel, Buffy)

2018. nov. 2. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Az agymenők is nagyon jó, + szex és new york. A gilmore girls is oké bàr engem rory szemét karaktere idegesített. A többi szereplő miatt néztem.
2018. nov. 2. 15:47
 6/10 anonim válasza:
A Dallas sem rossz kezdésnek.
2018. nov. 2. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sorozatot nem ajánlok, csak egy jó (viszonyítás kérdése) tanácsot adok.

Szerintem olyan sorozattal kezdj, ami nem mostanában készült vagy most is tart, mert ha megszereted a sorozatozást azáltal, amit először látsz majd, akkor az lesz az alap, az elvárás a többihez képest és nem biztos, hogy értékelni tudod majd később a régebbi sorozatokat, mert akkoriban még nem a látvány és CGI dominált. Persze ez lehet nem áll fent nálad, de a mai fiatalok a kultuszfilmeket szerintem nem is értik, hogy miért lettek azok, hiszen a Halálos iramban, Feláldozhatók, Marvel stb filmen nőnek fel. Amiket egyébként nem szidok, csak szerintem saját magukat fosztják meg ezek az emberek a nagyon jó film/sorozat élményektől.

2018. nov. 2. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Mind ket sorozat nagy kedvencem,foleg a Doctor Who,a Tenn Wolfban azert vannak kicsit ilyeszto jelentek,es ajanlom A dadus cimo sorozatot komedia,esetleg meg a sherlockot ha szereted a krimit a BBC-is valtozatrol beszelek
2018. nov. 3. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:

hol éltél eddig, hogy semmit sem néztél?:D

így azért nehéz ajánlani, mégis milyenre gondolsz horror kizárása mellett?

2018. nov. 4. 03:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Vámpírnaplók, The Originals, Legacies (Ez így sorban, mert egymás testvérsorozatai)

Shadowhunters

Riverdale

Trónok Harca

Pretty Little Liars

Agymenők

Teen Wolf

Buffy a vámpírok réme

The 100 (A visszatérők)

Viszont, ezek közül csak az Agymenők az, amiben soha nincs egy félelmetes jelenet, nem ölnek meg benne senkit, nincsen semmi rejtély, se természet feletti lények.

A többiben azért vannak ilyenek:

Vámpírnaplók, Originals, Legacies, Shadowhunters,Buffy, Teen Wolf - ezekben természet felletti lények vannak, vámpírok vészfarkasok, boszorkányok stb

Riverdale, Pretty Little Liars - Iskolás fiatalokról szól, de a városban rejtélyek történnek, néha egy-egy ember meghal vagy bajba kerül.

Trónok Harca - királyságok harcolnak egymással, vér, szex, öldöklés, csúnya beszéd, stb..

The 100 - 90 év múlva a jövőben játszódik, az emberek az űrben élnek, de 100 fiatalt leküldenek a földre, ott viszont élnek más emberek és velük háborúznak, szóval kis vér meg erőszak itt is van, de nem durva.

Szerintem ha tényleg egyáltalán nem bírsz semmit, akkor marad a vígjáték, pl Agymenők vagy így jártam anyátokkal

2018. nov. 6. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!