Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Reyt miért tartják a Star...

Reyt miért tartják a Star Warsban Mary Sue karakternek?

Figyelt kérdés

2018. nov. 1. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az űrhajós részt nem tudtam, nem olvastam még azt a regényt, de akkor jó, elismerem, hogy itt tévedtem :)

,,Semmi olyat nem láttunk még, ami erre utalt volna, hogy ilyen hosszú idő szükséges ahhoz az ALAPSZINTŰ vívótudás és erőhasználat elsajátításához, amivel Rey rendelkezik."

Itt nem ezen van a hangsúly. Hogy tanult meg Rey egyedül erőt használni? Hogy tanult meg elmetrükköt használni (egy erőképesség ami tanulható)? Hogy tanult meg egyedül vívni? Erre válaszoljatok már.. Van-e olyan regény vagy valami ahol Rey valakitől a 7. rész előtt vívni tanul?

A Jedi padawanokról tudjuk, hogy 5-6 éves korukban kezdenek el megtanulni vívni, és 14-15 évesen jutnak el arra a szintre, hogy kiengedjék őket a harcmezőre, ergo ez azt jelenti hogy ennyi idő kell ahhoz, hogy ne puskatöltelékek legyenek.

Lukeról meg tudjuk, hogy legyőzte Vadert. Akkor azért mégsem volt gyenge vívó nem gondolod? Hiába scripthiba, legyőzte. Nem mondtam hogy Windu, Yoda, Sheev szintű vívó volt, de az akkori galaxisban elég valószínű, hogy a legek közt volt.

De taníthat akár a borsod megyei legsz**rabb vívómester is, még mindig többet érsz vele, mint a semmivel. Nem hinném amúgy, hogy Lukeot hozzá lehet hasonlítani.

2018. nov. 2. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én nem értek egyet azzal,hogy idővel luke ne lehetett volna tökéletes vívó.

mert logikusan belegondolva ilyenkor nem kell,hogy erő érzékeny legyen a mester hanem csak tudjon ge-ci jól vívni.

ilyen jól vívó oktatók nem hinném hogy ne lennének a galaxisban.

szóval fogja magát luke és elmegy tanulni hozzá,mert nincsen más.

és mert páros gyakorlatok meg full contact gyakorlás nélkül nem lehet küzdősportot elsajátítani.

amúgy nem voltak neki jedi holokronjai,meg a rengeteg könyve?

mert azokban ott van az 5 alap vívóstílus vagy mi a tököm.

-a középkorban öltek az ilyen könyvekért és a bennük lévő tudásért.-

azok alapjait kigyakorolja és utána a vívó mesterrel élesben is alkalmazza ha nagyon jedi hű akar lenni és nem pedig új stílust tesz a magáévá.

szerintem ez lenne logikus,nem pedig az hogy lófa-sz tudással elkezdi átadni azt ami nincs.

e gondolatmenet mentén pedig ha ő tanította vívni kilót éveken keresztül,akkor neki erő használat nélkül is fél karral minimum megcsonkítania illet volna szegény csajt.

főleg hogy ilyen pallos meg hosszú kard vívásban az egyik első célpont a csukló,kézfej,alkar.

2018. nov. 2. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:

"ilyen jól vívó oktatók nem hinném hogy ne lennének a galaxisban."

Öm, nem tudom feltűnt-e, de volt egy kis 66-os parancs, ami éppen csak kiirtotta a Jediket...

2018. nov. 2. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
nem jedikről beszéltem,hanem vívó edzőkről.
2018. nov. 2. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!