Nektek is hatalmas csalódás volt az Avengers 3?
Komolyan mondom,óriásit csalódtam a filmben,ennél pocsékabb képregényfilmet még nem láttam.
Mondom ezt annak ellenére,hogy nagyon vártam.
Mikor megláttam ezt a képet nagyon örültem,arra gondoltam,hogy végre megint benne lesz Hulk,erre csak 5 percet szerepelt az egész filmben!! És az is kiábrándítóan rossz volt!!! Meg mi az,hogy Thanos két pofonnal elintézi Hulkot?! Jajj,ne már!
Hogy lehet ennyire rossz filmet csinálni?
Direkt csinálták azt, hogy azt higgyék az emberek, hogy benne van Hulk. Ha észrevettétek az előzetesben, mikor Thanos Wakandában van, akkor csak két kő van nála. De a filmben nála van akkor már az összes.
Thanos azért tudja leverni Hulk-ot, mert nála van az Erőkő (Power stone). De Thanos alapból elég erős a kő nélkül is.
Illetve Banner azért nem változott át Hulk-á, mert Hulk nem mert újra előjönni, mivel Thanos megverte. (Legalábbis én olvastam egy ilyen teóriát)
Szerintem amúgy nagyon jó film volt, amit feltudnék hozni, hogy nem tetszett, az néhol a CGI, meg néhány karakter értelmetlensége. Pl: Sólyom nem csinál semmit, csak repül és lő. ._. (Az aztán nagy segítség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!