Miért érzik sokan, hogy nagyot esett a The Walking Dead színvonala?
Teljesen véletlenül kezdtem el nézni, kb. a 7.évad közepétől.Eleinte csak háttérzajnak ment, aztán azon kaptam magam, hogy várom, mikor lesz a kövi rész.
Elkezdtem utána olvasni, és mindenki azt írta, milyen unalmas a regéikhez képest, és hogy itt csak egymásra acsarkodó emberek, meg harcok vannak, olyan uncsi stb.
Szóval elkezdtem az elejétől nézni, most tartok a 4. évad felénél. Őszintén szólva nem érzem a nagy pörgést, meg izgalmakat a legutóbbi évadokhoz képest, nagyjából ugyan olyan a tempó.
Először üldögéltek a farmon, és egy évadon keresztül egy kislányt kerestek(közben pár zombi mint biodíszlet, és egy pár karakter halála), aztán üldögéltek a börtönben, és csatázgatnak a Kormányzóval(közben pár zombi mint biodíszlet, és egy pár karakter halála), A terminusos részekig és az Alexandrában éldegélésig még nem értem el. Aztán üldögélnek szétszórva 3 városban, és csatázgatnak a megváltókkal (közben pár zombi mint biodíszlet, és egy pár karakter halála). Nem érzem, hogy nagy különbség lenne az évadok színvonala között (sőt, Negan karaktere annyira szórakoztató és rétegelt, hogy a Kormányzó hozzá képest havasi gyopár)
Nem lehet, hogy csak arról van szó, kicsit már unalmas, hogy mindig ugyan az van?
A börtönöstől kezdve egyre gyengébb a sorozat. csak akkor még tudott új nézőket becsalogatni, jobb volt a versenytársaknál. Egyszerűen lejárt az ideje, mint minden sorozatnak általában.
persze az elején is ez volt, de akkor még új volt. Senki sem szereti éveken át ugyanazt a szart megenni más köntösben.
Persze, hogy nem lesz unalmas a 7. évad, ha előtte nem néztél végig másik hatot.
Pont azért unalmas, amit leírtál. Akkor miért nem érted?! :)
Csak mi, akik sorban haladtunk, nálunk ez az unalomfaktor akkor emelkedett, amikor Negan már 2 évad óta fenyít mindenkit. Oké, hogy maga a karakter izgalmas (lenne), de addigra már késő volt. Minimum egy teljes évaddal rövidebb idő alatt kellett volna mindezt bemutassák!
Az elején elkezdtűk megismerni ezt a világot, a karaktereket, majd jöttek új karakterek, érdekes volt, ahogy kialakult a bizalom közöttük és érdekes volt, ahogy egyre nagyobb értéke lett a bizalomnak, de aztán újra és újra ugyanaz volt, csak rá akartak tenni egy lapáttal.
a th-nál érthető,mert ott a szereplők idővel sztárok lettek és valószínűleg a gázsijuk miatt nem telik normális kivitelezésre.
a twd-ben meg olyan mintha a vágót meg a harc koreográfust menesztették volna a 4.-5. évad után.
tehát nem a sztorival van a gond,hanem a vágással,mert nincsen ritmus és a harc koreográfia lett a realisztikusból és sokkolóból unalmas és kiszámítható,időnként nevetséges.
Sokszor csak amolyan "divathaterek" mondják ezt. Sokszor az ilyeneknél ha megkérdezed,hogy mi a bajuk akkor nem tudnak mit írni vagy valami bődületes marhaságot írnak(vagy ugye jó internetes szokás szerint elkezdik szidni anyádat).
Nincs probléma a negatív kritikával csak az legyen tényleg az ne csak értelmetlen fikázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!